Το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στους Daft Punk έρχεται στο Ertflix

Με τα clubs να παραμένουν κλειστά, τo «Daft Punk Unchained» λειτουργεί ως το ιδανικότερο εναλλακτικό αντίο στο θρυλικό δίδυμο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στους Daft Punk έρχεται στο Ertflix

Με ένα οκτάλεπτο βίντεο-βόμβα που δημοσίευσαν στο YouTube στις 22/2, οι Daft Punk, το επιδραστικό ντουέτο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ανακοίνωσαν ότι βάζουν τελεία στην 28χρονη επιτυχημένη μουσική τους πορεία.

Μετά από πωλήσεις δώδεκα εκατομμυρίων άλμπουμ και 7 βραβεία Grammy, οι πρωτοπόροι Daft Punk μάς αποχαιρέτησαν χωρίζοντας τους δρόμους τους υπό τους ήχους του «Epilogue», από την τελευταία original κυκλοφορία τους («Get Lucky», 2013), πυροδοτώντας άμεσα στο κοινό μια έκρηξη νοσταλγίας για όλες τις dance στιγμές που μας χάρισαν μέσα από την πολυετή τους καριέρα.

Το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στους Daft Punk έρχεται στο Ertflix - εικόνα 1

Το Ertflix με αφορμή την αποχώρηση του ασυμβίβαστου γαλλικού ντουέτου από την παγκόσμια μουσική σκηνή, προβάλλει αποκλειστικά το μουσικό ντοκιμαντέρ «Daft Punk Unchained», που φωτίζει τη διαδρομή τους μέσα από τη δημιουργικότητα, την ανεξαρτησία και την απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία αλλά και την ισορροπία τους ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

Ο Γκι-Μανουέλ ντε Ομέμ-Κριστό και ο Τομά Μπανγκαλτέ, οι δύο καλλιτέχνες πίσω από τα ρομποτικά κράνη, αποκαλύπτονται μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις στενών συνεργατών τους, μεταξύ των οποίων οι Φαρέλ Γουίλιαμς, Τζόρτζιο Μόροντερ, Νάιλ Ρότζερς και Μισέλ Γκοντρί. Με τα clubs να παραμένουν κλειστά, τo «Daft Punk Unchained» λειτουργεί ως το ιδανικότερο εναλλακτικό αντίο στο θρυλικό δίδυμο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.