«Η τέχνη του δρόμου»: Η ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή που ξεχωρίζουμε από το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Στην πρωτότυπη ταξιδιωτική σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3, το ταξίδι σε πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα συναντά την τέχνη του graffiti.

«Η τέχνη του δρόμου»: Η ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή που ξεχωρίζουμε από το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Με οδηγό τον γνωστό street artist Same84 (aka Χρήστος Δάγλας), η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Η Τέχνη του Δρόμου» έρχεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ3 για να μας ταξιδέψει σε γωνιές της Ελλάδας γεμάτες χρώμα και καλλιτεχνική δημιουργία. Ο Same84 ταξιδεύει σε πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα για να συναντήσει την τέχνη που δεν χωρά σε γκαλερί, φτιάχνοντας έτσι έναν άτυπο χάρτη με τα πιο ιδιαίτερα graffiti της χώρας.

Στο οδοιπορικό του περιηγείται, συναντά ντόπιους, μαθαίνει την ιστορία, τους μύθους και τα μυστικά κάθε τόπου, ενώ στο τέλος κάθε ταξιδιού εμπνέεται και σε συνεργασία με τον κάθε Δήμο δημιουργεί το δικό του έργο, που αφήνει «παρακαταθήκη» στην πόλη και το νησί που επισκέπτεται, δίνοντας την ευκαιρία για πρώτη φορά να παρακολουθήσουμε την καλλιτεχνική δημιουργία της τέχνης του δρόμου σε κάθε στάδιο.

«Η τέχνη του δρόμου»: Η ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή που ξεχωρίζουμε από το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ - εικόνα 1

Η ταξιδιωτική σειρά ντοκιμαντέρ «Τέχνη του Δρόμου» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Δήμα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12/2 στις 18:00 και στο πρώτο επεισόδιο ο Same84 ταξιδεύει στη Σύρο. Στο όμορφο νησί των Κυκλάδων δημιουργήθηκε ένα μεγάλο και εντυπωσιακό graffiti στο τοιχίο ενός δρόμου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Μαθαίνουμε όλη την ιστορία του, πώς έγινε, ποιοι αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης του καλλιτέχνη, ποιες εικόνες «έγραψαν» στην καλλιτεχνική ματιά του.

Δείτε το τρέιλερ της «Τέχνης του δρόμου»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.

Το "Sugar" φέρνει αέρα κλασικού Χόλιγουντ στο AppleTV+

Ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που βλέπουμε στο Apple TV+, μια ιστορία μυστηρίου με φιλμ νουάρ στοιχεία και ένα δυνατό καστ.

3+1 ταινίες που βλέπουμε απόψε στην τηλεόραση

Αδερφές Γουατσόφσκι, ευρωπαϊκό σινεμά, φιλμ νουάρ και Τζούλιαν Μουρ στα καλύτερά της. Σήμερα, Τετάρτη 10/4, στα ελληνικά κανάλια.

Το "Maestro" δυναμώνει την ένταση στο τρέιλερ της 2ης σεζόν

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega στις 16 Μαΐου ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.