H δεύτερη σεζόν του «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» έρχεται στην Cosmote TV

Τι θα δούμε στα οκτώ νέα επεισόδια της τηλεοπτικής ανθολογίας του Σωτήρη Τσαφούλια;

H δεύτερη σεζόν του «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» έρχεται στην Cosmote TV

Την Παρασκευή 11/12 κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην Cosmote TV ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις», σε σενάριο και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια (το σενάριο συνυπογράφει και η Κατερίνα Φιλιώτου). Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας του «Έτερος Εγώ», σε παραγωγή Cosmote TV, που βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016.

Στον νέο κύκλο οκτώ επεισοδίων, μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης). Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

H δεύτερη σεζόν του «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» έρχεται στην Cosmote TV - εικόνα 1

Πέρα από τους Πέτρο Λαγούτη, Μάνο Βακούση, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρο Παπαδόπουλο που επιστρέφουν στους ρόλους τους, το καστ περιλαμβάνει και τους Τάσο Νούσια, Ορφέα Αυγουστίδη, Γεράσιμο Γεννατά, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Κόρα Καρβούνη, Πολύδωρο Βογιατζή, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα κ.α.

Και τα οκτώ επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα back to back στο Cosmote Series Marathon HD στις 11/12 στις 18:00 (διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία Cosmote TV Plus), ενώ από τη Δευτέρα 14/12 και κάθε Δευτέρα στις 23:00 το «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις» θα προβάλλεται και στο Cosmote Series HD. Τέλος, σημειώστε ότι ένας τηλεοπτικός μαραθώνιος μας βάζει στο κλίμα από τις 6/12 καθώς θα μας θυμίσει όλα τα επεισόδια του προηγούμενου κύκλου «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» (Cosmote Series Marathon HD, στις 18:00).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.