Στους «42°C» ανεβάζει τη θερμοκρασία η νέα σειρά της Cosmote TV

Η συνδρομητική πλατφόρμα επιστρέφει στη μυθοπλασία και θέλει να κερδίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό με φόντο ένα ακόμη έγκλημα.

Στους «42°C» ανεβάζει τη θερμοκρασία η νέα σειρά της Cosmote TV

Μετά την πρώτη επιτυχημένη απόπειρά της με την αστυνομική σειρά με πτυχές θρίλερ «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές» (ο δεύτερος κύκλος «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο) που κέρδισε κοινό και κριτικούς, η Cosmote TV έχει ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών και σκοπεύει να ανεβάσει και τη θερμοκρασία, επιστρέφοντας στην παραγωγή μίας ακόμη νέας ελληνικής σειράς μυθοπλασίας. Το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C», τα γυρίσματα του οποίου έγιναν εξ ολοκλήρου στην Κέρκυρα και έχουν ήδη ολοκληρωθεί, εκτυλίσσεται σε οκτώ επεισόδια και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς αναμένεται το 2021.

Στους «42°C» ανεβάζει τη θερμοκρασία η νέα σειρά της Cosmote TV - εικόνα 1

Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκεται ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Έξι χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της, η Λένα (Ναταλία Σουίφτ) επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να έρθει αντιμέτωπη με ένα ακόμη τραγικό συμβάν: Την ημέρα της άφιξής της, η έφηβη κοπέλα ανακαλύπτει πως στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, κείτεται νεκρή και η αδερφή της. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Έγκλημα ή αυτοκτονία; Στην αγωνιώδη της προσπάθεια για την αναζήτηση της αλήθειας, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της -μια ακόμη «αγία ελληνική οικογένεια»- με τα μυστικά και τα ψέματα του παρελθόντος να αφυπνίζουν μνήμες ικανές να την στοιχειώσουν.

Οι σειρές με εγκληματολογικό και αστυνομικό θέμα -πόσο μάλλον ένα ψυχολογικό-ερωτικό θρίλερ- έλκουν τους τηλεθεατές, με το κοινό της συνδρομητικής πλατφόρμας να το αποδεικνύει έμπρακτα, αγκαλιάζοντας τα υψηλά στάνταρ της πλοκής και της αισθητικής του τηλεοπτικού «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Θα καταφέρει το «42°C» να φτάσει ή και να ξεπεράσει την επιτυχία του;

Στους «42°C» ανεβάζει τη θερμοκρασία η νέα σειρά της Cosmote TV - εικόνα 2

Το all-star cast στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρατεύεται για να κερδίσει το στοίχημα, με τον Χρήστο Λούλη να υποδύεται τον αστυνομικό που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Οι Κατερίνα Λέχου και Έμιλυ Κολιανδρή είναι οι θείες της Λένας, που προσπαθούν να διατηρούν υπό έλεγχο την οικογένεια, ενώ ο Αλέξανδρος Λογοθέτης υποδύεται τον πατέρα της έφηβης που μεταξύ άλλων κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

Πρωταγωνιστούν ακόμη ο Theo Alexander (True Blood, Digger) και η Μπέτυ Αποστόλου. Το καστ της σειράς «42°C» συμπληρώνει μία ομάδα νέων, ανερχόμενων Ελλήνων ηθοποιών, ανάμεσά τους η Ναταλία Σουίφτ και ο Κώστας Νικούλι. Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα, ενώ τη σκηνοθεσία του «42°C» υπογράφει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη. Η σειρά είναι παραγωγής Cosmote TV και την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Tanweer Productions. Η συνέχεια επί της οθόνης...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.