«WandaVision»: Η σουρεαλιστική έκπληξη των Emmy για τους φαν της Μάρβελ

Το τρέιλερ της νέας σειράς του Disney+ προβλήθηκε στις διαφημίσεις της διοργάνωσης των φετινών Emmy και γέννησε ερωτήματα.

«WandaVision»: Η σουρεαλιστική έκπληξη των Emmy για τους φαν της Μάρβελ

Την καλύτερη έκπληξη επιφύλασσαν τα φετινά Emmy για τους φαν της Μάρβελ, προβάλλοντας το τρέιλερ της πρώτης MCU σειράς του Disney+, του «WandaVision». Πρόκειται για spin-off έξι επεισοδίων σχετικά με την σχέση της Scarlet Witch (Wanda Maximoff) και του Vision, το οποίο βασίζεται στη σειρά κόμικς «The Vision and the Scarlet Witch» (1982-1986). Οι γνήσιοι φαν των Εκδικητών περίμεναν την σειρά από το 2018, αυτό που, μάλλον, δεν περίμεναν ήταν ένα καθαρόαιμο σουρεαλιστικό τρέιλερ με suburban gothic αναφορές.

Η Scarlet Witch και ο Vision φαίνεται να διάγουν μια ειδυλλιακή ζωή στην αμερικανική επαρχία, ωστόσο, δύο πράγματα μοιάζουν... λάθος. Πρώτα πρώτα, η εποχή είναι απροσδιόριστη. Τη μια στιγμή το ζευγάρι πρωταγωνιστεί σε ασπρόμαυρο σίτκομ, στυλ «Dick Van Dyke Show», υπό τους ήχους γέλιου κονσέρβα και μετά από λίγο σουλατσάρουν με τις 80s κόμικς στολές τους. Βέβαια, η χαρισματική Ελίζαμπεθ Όλσεν που υποδύεται την Scarlet Witch μας είχε προειδοποιήσει. Σε συνέντευξή της το 2019 είχε αναφέρει ότι το «WandaVision» θα είναι… «περίεργο».

«WandaVision»: Η σουρεαλιστική έκπληξη των Emmy για τους φαν της Μάρβελ - εικόνα 1

Το άλλο «λάθος» του τρέιλερ μας το ‘χει κάνει ξεκάθαρο, επίσης, η Scarlet Witch μαζί με όλα τα μιμς που επακολούθησαν το «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη»: «Μου πήρες τα πάντα» είχε πει στον Θάνος. Και με τα «πάντα» εννοούσε… τον Vision. Πράγματι, την τελευταία φορά που είδαμε τον υπερήρωα είχε θυσιαστεί για την ανθρωπότητα, γεγονός που μας θυμίζει κι ο διάλογος μεταξύ του ίδιου και μιας έντρομης κοπέλας: -«Είμαι νεκρή;» -«Όχι! Γιατί το λες αυτό;» -«Γιατί εσύ είσαι».

Σε κάθε περίπτωση, η σειρά έχει προκαλέσει ερωτήσεις. Η suburban gothic αισθητική έχει δημιουργήσει τηλεοπτικά φαινόμενα όπως το «Twin Peaks» και το «Buffy the Vampire Slayer». Επίσης, η Scarlet Witch, η x-men που αυτομόλησε στους Εκδικητές, έχει μια πολυδιάστατη ψυχοσύνθεση, την οποία οι ταινίες μόνο επιδερμικά εξέτασαν. Όλα αυτά ανεβάζουν το hype μας στα ύψη, όσο αναμένουμε την πρεμιέρα (μάλλον εντός Δεκεμβρίου).

Δείτε το τρέιλερ του «WandaVision»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.