Τι θα δούμε την Παρασκευή 24/4 στην TV;

Ο Φρανσουά Οζόν στήνει ένα αλμοδοβαρικό παιχνίδι σεξουαλικών ταυτοτήτων («Η Καινούργια Φιλενάδα») και ο Κέκο Ζαλόνε πρωταγωνιστεί στην πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία του ιταλικού box office, τη σατιρική κωμωδία «Πού Πάω, Θεέ μου;» που έρχεται σε α’ τηλεοπτική μετάδοση.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 24/4 στην TV;

Βασισμένος σε ένα διήγημα της Ρουθ Ρέντελ, ο Φρανσουά Οζόν στήνει ένα αγωνιώδες όσο και απολαυστικό αλμοδοβαρικό παιχνίδι σεξουαλικών ταυτοτήτων με πρωταγωνίστρια την Κλερ, η οποία μετά το θάνατο της καλύτερής της φίλης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον άντρα της τελευταίας, τον Νταβίντ. Εκείνος όμως κρύβει ένα σοκαριστικό μυστικό το οποίο σταδιακά θα αρχίσει να τη γοητεύει επικίνδυνα. Η «Καινούργια Φιλενάδα» έρχεται απόψε στην ΕΡΤ3 (24:00).

Η πολυβραβευμένη «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή για τη ζωή της θρυλικής στιχουργού του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου προβάλλεται στη μικρή οθόνη, ενώ σε πρώτη τηλεοπτική προβολή έρχεται τόσο η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία του ιταλικού box office, η σατιρική κωμωδία «Πού Πάω, Θεέ μου;» με τον Κέκο Ζαλόνε, όσο και το τρομο-σίκουελ «Annabelle Comes Home».

Διαβάστε τις κριτικές και δείτε τα τρέιλερ όλων των σημερινών ταινιών εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.