4+1 δραματικές σειρές που πρέπει να δεις

Τέσσερα τηλεοπτικά δράματα που καθήλωσαν τη σεζόν που πέρασε και μια μίνι σειρά παραγωγής BBC συνθέτουν απολαυστική τηλεοπτική πρόταση που προσφέρεται για binge watching στο Cosmote TV Plus.

4+1 δραματικές σειρές που πρέπει να δεις

Μαγικοί κόσμοι, μεταφορές κλασικών μυθιστορημάτων, ισχυροί δεσμοί φιλίας, αλλά και περιπετειώδεις οικογενειακές ιστορίες έρχονται στο σαλόνι του σπιτιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Μιλάμε για τις πέντε δραματικές σειρές που ξεχώρισαν στην πλατφόρμα της Cosmote Tv και μπορείτε να τις απολαύσετε στο Cosmote TV Plus, την υπηρεσία που προσφέρεται για απεριότιστο binge watching.

#1 A Discovery Of Witches

Βασισμένο στην ομώνυμη τριλογία της Ντέμπορα Χάρκνες το «A Discovery Of Witches», αφορά την ιστορία της Νταϊάνα Μπίσοπ (Τερέζα Πάλμερ), καθηγήτρια της Οξφόρδης και μάγισσας που η ζωή της αλλάζει τελείως όταν ανακαλύπτει ένα μαγεμένο χειρόγραφο… το οποίο την μεταφέρει σε μια τελείως διαφορετική διάσταση. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά έχει και ο Μάθιου Γκουντ («The Crown», «Downton Abbey»), που υποδύεται ένα αιωνόβιο βαμπίρ που φέρει το όνομα Μάθιου Κλερμοντ. Αυτός είναι που θα βοηθήσει τη Νταϊάνα να ανακαλύψει τα μυστικά του χειρογράφου. Το καστ αποτελείται επίσης από τους Όουεν Τιλ («Game of Thrones») και Λουίζ Μπρίλι («Sherlock»). Η πρώτη σεζόν συζητήθηκε και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, με τη δεύτερη να αναμένεται εναγωνίως το 2020.

#2 Les Misérables

Το κλασικό ομώνυμο μυθιστόρημα του Βίκτωρ Ουγκώ μεταφέρεται στη μικρή οθόνη ως μίνι δραματική σειρά με την υπογραφή του BBC και του σεναριογράφου/παραγωγού Άντριου Ντέιβις («House of Cards»). Με μόλις έξι επεισόδια η σειρά μας μεταφέρει στη Γαλλία του 19ου αιώνα όπου ο Γιάννης Αγιάννης (ο Ντόμινικ Γουέστ του «Wire»), ένας άνδρας που έχει διαπράξει μια σειρά κλοπών προκειμένου να επιβιώσει, αφήνεται ελεύθερος ύστερα από 19 χρόνια και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία. Προσπαθεί να αφήσει πίσω του το στίγμα του πρώην κατάδικου και έχοντας βάλει στόχο την κοινωνική αναγνώριση, οδηγείται σε πράξεις που έχουν σημαντικές συνέπειες στον ίδιο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Το διώκτη του Αγιάννη, Ιαβέρη, ενσαρκώνει ο Ντέιβιντ Ογιελόβο («Nightingale», «Selma», «A United Kingdom»), στο ρόλο της Φαντίνα η Λίλι Κόλινς («Τεντ Μπάντι, ΄Ενας Γοητευτικός Δολοφόνος», «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου»), στο ρόλο της Τιτίκα η Έλι Μπάμπερ («Νυχτόβια Πλάσματα») και τέλος τον Μάριο Πομερσί υποδύεται ο Τζος Ο’ Κόνορ («The Durrells»)

#3 A Million Little Things

Έντονα συναισθηματικό και ρεαλιστικό το «A million Little things» είναι για εσάς που σας αρέσουν τα δράματα τύπου «This is Us». Η ζωή μιας παρέας φίλων αλλάζει ξαφνικά, όταν ένας από αυτούς ξαφνικά αυτοκτονεί. Προσπαθώντας να ξεπεράσουν το θάνατο του φίλου τους αρχίζουν να αναθεωρούν την κοσμοθεωρία τους, έχοντας πάρει απόφαση να αλλάξουν τα πάντα στις ζωές τους. Η σειρά υμνεί τη φιλία, που είναι «χίλια μικρά πράγματα» στη ζωή του ανθρώπου. Η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Cosmote Tv Plus, ενώ το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν προβάλλεται στις 26 Σεπτεμβρίου στο αμερικανικό ABC. Αναμένουμε – όλο αγωνία και σασπένς- τις ημερομηνίες που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα.

#4 MotherFatherSon

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ επιστρέφει στη μικρή οθόνη στο ρόλο ενός μεγιστάνα του Τύπου, Μαξ Φιντς. Ως σύγχρονος «Πολίτης Κέιν», ο Φιντς έχει μία από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες μέσων ενημέρωσης στον κόσμο. Γνωρίζει σκοτεινά μυστικά για όλους και είναι κυριολεκτικά ανελέητος, ακόμα και με τα μέλη της δικής του οικογένειας. Ο γιος του Κέιντεν (Μπίλι Χάουλ) εργάζεται στις επιχειρήσεις του, αλλά καταρρέει υπό την πίεση των προσδοκιών και την κριτική των γύρω του. Προσπαθώντας να βρει «αντίδοτο» στην ασφυκτική αυτή κατάσταση, αρχίζει να παίρνει ναρκωτικά και να συμπεριφέρεται κατά τρόπο ακραίο, μέχρι που παθαίνει βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ίντριγκες, αλλεπάλληλες εντάσεις και κρυμμένα μυστικά απειλούν την αυτοκρατορία του πατέρα του. Τη σειρά υπογράφει ο Τομ Ρομπ Σμιθ («American Crime Story» - «Η δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε»). Η σειρά έκανε πρεμιέρα το περασμένο Μάρτιο και μπορείτε να δείτε στο Cosmote Tv Plus, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια πληροφορία για τη δεύτερη σεζόν.

#5 New Amsterdam

Η σειρά απευθύνεται στους λάτρεις των γεμάτων σασπένς ιατρικών δραμάτων (ας παραδεχτούμε ότι οι περισσότεροι είχαμε λίγο πολύ ως guilty pleasure το «ER»). Με ένα έμμεσο σχόλιο στο άνισο σύστημα υγείας των Η.Π.Α, η σειρά έχει στο επίκεντρο το παλαιότερο νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, το «New Amsterdam», τη διεύθυνση του οποίου αναλαμβάνει ο Μαξ Γκούντγουιν (ο Ράιαν Έγκολντ του «The Blacklist»). O ιδεολόγος γιατρός, θέλοντας να αλλάξει τον τρόπο που ασκείται η ιατρική στην Αμερική, βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία των ασθενών και όχι το οικονομικό κόστος. Πρωταγωνιστούν οι Φρίμα Άγκιμαν («Sense8»), η Τζάνετ Μοντγκόμερι («Salem») και η Τζόκο Σιμς («The Last Ship»). Η σειρά είναι βασισμένη στο αυτοβιογραφικό βιβλίο «Twelve Patients» του Έρικ Μανχέιμερ και η δεύτερη σεζόν ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου στο NBC. Αναμένουμε τις ανακοινώσεις για την ελληνική της πρεμιέρα…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.