Οσκαρικό αφιέρωμα στην COSMOTE TV

Λίγο πριν την 91η Τελετή Απονομής των βραβείων OSCAR, το νέο θεματικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD στρώνει το κόκκινο χαλί στο σαλόνι μας.

Οσκαρικό αφιέρωμα στην COSMOTE TV

Μετρώντας αντίστροφα για την 91η Τελετή Απονομής των βραβείων OSCAR, η COSMOTE TV στρώνει το κόκκινο χαλί στο σαλόνι μας, καθώς προβάλλει στο νέο της θεματικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD πάνω από 80 οσκαρικές ταινίες. Ήδη από τις αρχές του μήνα και μέχρι τις 28/2, τρεις προβολές ταινιών καθημερινά (από τις 6.30 μ.μ.) φέρνουν όσους έχουν κερδίσει ή έχουν προταθεί για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο στην οθόνη μας.

Οσκαρικό αφιέρωμα στην COSMOTE TV - εικόνα 1

Ταινίες που έχουν αφήσει εποχή, πιο πρόσφατες επιτυχίες όπως το εξαπλά βραβευμένο «La La Land» (22/2, 10.30 μ.μ.) αλλά και φετινές υποψηφιότητες –ανάμεσά τους το «Black Panther» (25/2, 6.30 μ.μ.) και το «Ένα Ήσυχο Μέρος» (26/2, 8.30 μ.μ.)– μας βάζουν στο κλίμα λίγο πριν από τη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά, ενώ ερμηνείες που δεν πρέπει να χάσουμε κάνουν παρέλαση στο κόκκινο χαλί της COSMOTE TV: η Μάργκο Ρόμπι στο «Εγώ, η Τόνια» (18/12, 11.15 μ.μ.) και η Σέρσια Ρόναν στο «Lady Bird» (19/2, 7.45 μ.μ.) κλέβουν την παράσταση, ο Ντάνιελ Ντέι Λούις μας αποχαιρετά με την «Αόρατη Κλωστή» (23/2, 8.20 μ.μ.) στον τελευταίο –σύμφωνα με τον ίδιο– ρόλο της καριέρας του και ο Γκάρι Όλντμαν αποσπά το πρώτο του OSCAR ενσαρκώνοντας τον Ουίνστον Τσόρτσιλ στην «Πιο Σκοτεινή Ώρα» (24/2, 6.30 μ.μ.).

Οσκαρικό αφιέρωμα στην COSMOTE TV - εικόνα 2
«Black Panther»

H 91η Τελετή Απονομής των βραβείων OSCAR θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD στις 24/2, στις 03:00 ώρα Ελλάδος, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD με απευθείας σχολιασμό από τη Χριστίνα Μπίθα και τον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα (11.30 μ.μ.) θα βρεθεί για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί και θα μεταφέρει ζωντανά τις εντυπώσεις του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.