Το Stranger Things 3 έρχεται και κάνει το καλοκαίρι μας…περίεργο

Ένα μυστηριώδες βίντεο και ένα αινιγματικό πόστερ ανακοινώνουν την ακριβή ημερομηνία στην οποία το Netflix θα μας γυρίσει στο καλοκαίρι του 1985.

Το Stranger Things 3 έρχεται και κάνει το καλοκαίρι μας…περίεργο

«Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα» δηλώνει το επίσημο πόστερ της τρίτης σεζόν του «Stranger Things» του Netflix που κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου του 2019, με το τρέιλερ ανακοίνωσης που προηγήθηκε να προδίδει ότι τα νέα επεισόδια θα μας γυρίσουν στο καλοκαίρι του 1985, και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου.

Με τις δύο προηγούμενες σεζόν της δημοφιλούς σειράς να διαδραματίζονται με φόντο μεγάλες γιορτές (λίγο πριν τα Χριστούγεννα η πρώτη και στο Halloween η δεύτερη), η τρίτη σεζόν ακολουθεί το ίδιο μοτίβο και κάνει την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής το backround της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας.

Το Stranger Things 3 έρχεται και κάνει το καλοκαίρι μας…περίεργο - εικόνα 1

Το βίντεο ανακοίνωσης της ημερομηνίας της πρεμιέρας δημοσιεύτηκε την πρώτη ημέρα του 2019 και συνέδεσε έξυπνα τους εορτασμούς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (του 1985 φυσικά) με εκείνους της 4ης Ιουλίου, με τα πυροτεχνήματα σε πρώτο και άκρως μυστηριώδη ρόλο: στο βίντεο εμφανίζονται ανάποδα (σαν να τα παρακολουθεί κανείς από το σκοτεινό upside down), ενώ στο πόστερ ενθουσιάζουν τους νεαρούς πρωταγωνιστές της σειράς –πλην όμως του Will και της Eleven, οι οποίοι φαίνονται να κοιτάζουν τρομαγμένοι το Demogorgon, όπως προδίδουν τα πλοκάμια του στις άκρες του πόστερ.

Το βίντεο προσφέρει πολλά ακόμα κρυμμένα διαμαντάκια-στοιχεία που σηκώνουν πολλές αναλύσεις, όπως η μυστηριώδη φράση «when blue and yellow meet in the West» που εμφανίζεται σε μια οθόνη υπολογιστή, η πληκτρολόγηση της εντολής εκκίνησης του προγράμματος «SilverCatFeeds.exe», καθώς και μια αναφορά στο εμπορικό κέντρο Starcourt που μας πρωτοπαρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι με δικό του βίντεο με πρωταγωνιστή τον Steve.

Το βίντεο αυτό, μαζί με εκείνο που αναφέρει τους τίτλους και των οκτώ νέων επεισοδίων της τρίτης σεζόν, είναι μόνο η αρχή για το Netflix που παραδοσιακά σκοπεύει να μας κρατά σε αγωνία με μικρά teaser μέχρι την 4η Ιουλίου του 2019…

Δείτε το βίντεο ανακοίνωσης της πρεμιέρας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.