O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο «Patrick Melrose»

Ο πρώην Σέρλοκ γίνεται ένας αυτοκαταστροφικός playboy με κοφτερό βρετανικό χιούμορ –και του πάει πολύ.

O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο «Patrick Melrose»

Ο πρώην Σέρλοκ γίνεται ένας αυτοκαταστροφικός playboy με κοφτερό βρετανικό χιούμορ –και του πάει πολύ.

O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο «Patrick Melrose» - εικόνα 1

Έχοντας περάσει από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως «Doctor Strange», από τις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου ως «Άμλετ», από τις λίστες με τους υποψήφιους για Όσκαρ («Το παιχνίδι της Μίμησης») και από τις τηλεοπτικές οθόνες και τα βραβεία Emmy ως «Sherlock Holmes», θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Λονδρέζος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς «τα κάνει όλα και συμφέρει», καθώς καταφέρνει να ελίσσεται μεταξύ των ρόλων και να σηκώνει με άνεση στους ώμους του ό,τι αναλαμβάνει - από υπερηρωικές κάπες μέχρι το βάρος σαιξπηρικών ρόλων.

Ο ρόλος του ως «Σέρλοκ Χολμς» ήταν εκείνος που τον έκανε να ξεχωρίσει και μετέτρεψε το όνομά του από… σπαζοκεφαλιά σε ένα από τα πιο περιζήτητα στο Χόλιγουντ. Το βρετανικό φλέγμα και το σαρκαστικό χιούμορ του διάσημου ντετέκτιβ ταίριαξε γάντι στην προσωπικότητα του Κάμπερμπατς, και τώρα ως «Patrick Melrose» στην ομώνυμη νέα σειρά, καλείται να ξανασυναντήσει τον Βρετανό που βρίσκεται μέσα του, βάζοντας τους κρυφούς κανόνες της υψηλής κοινωνίας στο μικροσκόπιο.

Η μίνι σειρά «Patrick Melrose» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14/5 (21.00) στο COSMOTE CINEMA 4HD αμέσως μετά την προβολή της στην Μ. Βρετανία, βασίζεται στα πέντε ημιαυτοβιογραφικά βιβλία του Έντουαρντ Σεντ Όμπιν και παρουσιάζει τη ζωή ενός αυτοκαταστροφικού αριστοκράτη playboy με κοφτερό χιούμορ ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας που προκλήθηκαν από τον βίαιο πατέρα του (Χιούγκο Γουίβινγκ) και την ανεκτική μητέρα του (Τζένιφερ Τζέισον Λι).

Κάθε ένα από τα πέντε επεισόδια της σειράς τοποθετείται σε μια διαφορετική χρονική περίοδο της ζωής του ήρωα (ακολουθώντας τα ομώνυμα βιβλία), καλύπτοντας συνολικά ένα διάστημα 40 ετών, από τα νεανικά του χρόνια στη Νότια Γαλλία της δεκαετίας του 60’ μέχρι την Αγγλία στις αρχές του αιώνα που διανύουμε. Το σενάριο της σειράς υπογράφει o Ντέιβιντ Νίκολς («One Day») και τη σκηνοθεσία ο Έντουαρντ Μπέργκερ («Deutchland 83»), ενώ ο ίδιος ο Κάμπερμπατς συμμετέχει και στην παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.