Τι (άλλο) θα δούμε στην ιδιωτική TV

Βλέπουμε trailers και σχολιάζουμε τα προγράμματα που κάνουν πρεμιέρα μέσα στις επόμενες μέρες.

Τι (άλλο) θα δούμε στην ιδιωτική TV

Η εικόνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν εμπλουτίζεται με νέα τηλεπαιχνίδια (αποτελούν τη φετινή τάση), ταξιδιωτικές εκπομπές νέου τύπου και νέους κύκλους εκπομπών. Ας δούμε τα trailers.

Τι (άλλο) θα δούμε στην ιδιωτική TV - εικόνα 1

Υγεία πάνω απ’ όλα
από το Σάββατο 14/10 στις 09:00
Είναι ασφαλής και αποτελεσματική η διαλειμματική νηστεία; Πώς αντιμετωπίζουμε τα αέρια που μας φουσκώνουν; Ποιοι είναι οι μύθοι και οι αλήθειες για την επιδημία ιλαράς; Και ποιοι είναι οι κανόνες για νόστιμο και ασφαλές σούσι; Σε όλα αυτά απαντάει η Φωτεινή Γεωργίου με τη βοήθεια ειδικών (είμαστε περίεργοι ποιον έχει ρωτήσει για το σούσι) στον καινούργιο κύκλο της εκλαϊκευμένης εκπομπής για την υγεία.



Celebrity Rouk Zouk, ANT1
από το Σάββατο 14/10 στις 21:00
Το τηλεπαιχνίδι που τα πάει αρκετά καλά στην τηλεθέαση τις καθημερινές επιστρέφει με τη celebrity εκδοχή του, όπου γνωστά ονόματα παίζουν για καλό σκοπό – φέτος, τα έσοδα από τα επεισόδια του «Celebrity Rouk Zouk» θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του ιδρύματος Καρδιές για Όλους, που στηρίζει και θεραπεύει άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειές τους. Στο πρώτο επεισόδιο τις δύο ομάδες θα στελεχώσουν οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».



Εδώ, ΣΚΑΪ
από τη Δευτέρα 16/10 και καθημερινά στις 14:50 και το Σάββατο στις 14:30
Έφτασε η ώρα που ο ΣΚΑΪ αποκτά μεσημεριανάδικο, «βασικός πυλώνας» του οποίου θα είναι και παίκτης του «Survivor» (γιατί κάπως πρέπει να αξιοποιηθεί η δημοφιλία τους). Έτσι, μόλις θα ολοκληρώνεται η ενημερωτική ζώνη, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου θα συμβαίνει αυτό: «Έρχονται με σχέδιο – να μας κρατήσουν ΕΔΩ. Εγκέφαλος του σχεδίου μια γυναίκα που τα λέει, γοητευτική, ξανθιά, μοιραία… η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μαζί της οι Δημήτρης Μηλιόγλου και Κωνσταντίνος Βασάλος, βασικοί πυλώνες του σχεδίου που είναι απλό. Να γελάτε, να μαθαίνετε, να παίζετε, να σχολιάζετε, να παθιάζεστε. Όλα αυτά - ΕΔΩ!»



Celebrity Travel
από την Παρασκευή 20/10 στις 23:00
Αν αναρωτιέσαι τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η απάντηση είναι ότι κάνει ποδαρικό στην ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, που αποτελείται από ένα μέρος ξενάγησης (στο πρώτο επεισόδιο, στο Σαν Φρανσίσκο) και ένα μέρος προσωπικών αποκαλύψεων.

My Way, ΑΝΤ1
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι, με guest star τον Δημήτρη Σταρόβα, παίρνουν ξανά τους δρόμους για να γνωρίσουν σεφ και να δοκιμάσουν ιδιαίτερα προϊόντα. Στα δύο πρώτα επεισόδια με τα οποία ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος (Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 17:00), Αρναούτογλου και Σταρόβας ταξιδεύουν στον Βόλο και τη Λάρισα, όπου μεταξύ άλλων συναντούν τον συν-δημιουργό του αγαπημένου μας «ΜεΖεν», Γρηγόρη Χέλμη. Και για να σου ανοίξει η όρεξη, μια ιταλική μακαρονάδα που έφτιαξε ο Έκτορας Μποτρίνι στον προηγούμενο κύκλο...



Love and Travel, ALPHA
από την Κυριακή 22/10 στις 16:50
Μια «μεταμοντέρνα ταξιδιωτική ιστορία» διηγούνται οι δημοσιογράφοι Πέτρος Κουμπλής και Σοφία Κωνσταντινίδου (τους θυμάστε από το «Μένουμε Ελλάδα»), σε αυτήν τη νέα εκπομπή όπου ένα ζευγάρι στη ζωή θα επιχειρήσει να μας πείσει ότι τα ταξίδια μπορούν να γίνουν ομορφότερα αν τα πραγματοποιείς με το έτερον ήμισυ.

Πάμε Πακέτο, ALPHA
από την Τετάρτη 25/10 στις 22:00
Σε νέα ημέρα και ώρα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα παρουσιάζει τις δραματικές ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας με εκείνη την εσάνς pop ψυχολογίας που φέρνει νούμερα τηλεθέασης όχι σε πακέτο, αλλά σε... κοντέινερ.



Αυτοψία, ALPHA
από την Τετάρτη 25/10 στις 24:00
Επιστρέφει ο Αντώνης Σρόιτερ με τη δημοσιογραφική εκπομπή που αγαπά τα πολύκροτα και αμφιλεγόμενα γεγονότα της επικαιρότητας.

Ελληνοφρένεια, ALPHA
δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία της πρεμιέρας
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην πέμπτη σεζόν της σατιρικής εκπομπής: «Η κρίση στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης “χτυπά” και το φανταστικό κανάλι του Μπαλούρδου. Με απόφαση της ιδιοκτησίας, ο Μπαλούρδος παύεται, φέτος, από τη θέση του Διευθυντή Ενημέρωσης, γεγονός που ο ίδιος δεν το αντιμετωπίζει και τόσο ψύχραιμα. Πόσο μάλλον που τη θέση του διευθυντή αναλαμβάνει συνάδελφος από την αίθουσα σύνταξης! Οι πολιτικές του πεποιθήσεις και η πίστη του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κλονίζονται… Σε αυτά τα δύο “χτυπήματα” της μοίρας έρχεται να προστεθεί η πρόσληψη του Τσολιά στο κανάλι, ως δημοσιογράφου πρώτης γραμμής. Ο Εμφύλιος είναι αναπόφευκτος. Δυο Ελληνόπουλα, καθαρόαιμα αρσενικά, με συγκρουσιακό ταπεραμέντο, προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους στον δύσκολο στίβο της δημοσιογραφικής καταξίωσης».



Νότα Μία, ALPHA
δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία της πρεμιέρας
Η Σμαράγδα Καρύδη κάνει το ντεμπούτο της στη νέα τηλεοπτική στέγη της με αυτό το τηλεπαιχνίδι μουσικών γνώσεων που μπορεί να αποφέρει στο νικητή μέχρι και 5.000€. Πρόκειται για μεταφορά του «Name that Tune», που ξεκίνησε το 1952 από το αμερικανικό ραδιόφωνο και σχεδιάζεται να ανέβει με τη μορφή μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ.



5 Gold Rings, STAR
δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία της πρεμιέρας
Θεαματικό θα είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του STAR, το οποίο εκτυλίσσεται πάνω σε μια διαδραστική επιδαπέδια οθόνη ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που διεκδικούν μέχρι και 25.000€ κάθε εβδομάδα, ενώ δίνει και στους τηλεθεατές την ευκαιρία να συμμετέχουν μέσω μιας εφαρμογής για κινητά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.