Οι πρώτες τηλεοπτικές πρεμιέρες της σεζόν

Το σύνθημα δίνουν νέες ενημερωτικές εκπομπής και καθημερινές σειρές, που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν καινούργιες συνήθειες – δες τα trailers.

Οι πρώτες τηλεοπτικές πρεμιέρες της σεζόν

Ποια θα είναι η εικόνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν; Μια πρώτη εντύπωση δίνουν νέες ενημερωτικές εκπομπές και καθημερινές σειρές, που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν καινούργιες συνήθειες. Το μόνο σίγουρο προκαταβολικά είναι ότι το «Survival Secret», το παιχνίδι επιβίωσης του E TV, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η αγαπημένη hatewatching συνήθεια των χρηστών των social media.

Οι πρώτες τηλεοπτικές πρεμιέρες της σεζόν - εικόνα 1
Φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Τατουάζ» του ALPHA

Σήμερα
από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 06:00, ΣΚΑΪ
Κάποιοι ίσως δυσκολευτούν να τον συνηθίσουν χωρίς τον Βασίλη Λυριτζή στο πλευρό του... Ο Δημήτρης Οικονόμου επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ με παρτενέρ τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Καθημερινά και απλά
από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 09:00, ΕΡΤ3
Επιστρέφει για τρίτη σεζόν η πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Χάρη Αρβανιτίδη και την Έλσα Ποιμενίδου, η οποία δίνει έμφαση «στους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, που πρωταγωνιστούν αθόρυβα και καρτερικά αγωνιζόμενοι για το συλλογικό καλό».

ΕπιΚοινωνία
από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 16:00, ΕΡΤ3
Επιστρέφει για τρίτη σεζόν και η μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή με τη Θεοδώρα Αυγέρη και τον Δημήτρη Παπαγρηγορίου.

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση
από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, 10:00, ALPHA
Ο ALPHA αλλάζει όψη το πρωί του σαββατοκύριακου, με τον Νίκο Μάνεση να παρουσιάζει ένα τετράωρο με infotainment ή, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, να «φέρνει στη μικρή οθόνη τη νέα γενιά της εναλλακτικής ενημέρωσης».



Happy Day στον Alpha
από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 08:00, ALPHA
«Ξυπνάμε αλλιώς» είναι το tagline αυτής της καθημερινής πρωινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και απαραίτητο highlight τη σύνδεση με τον Δήμο Βερύκιο στο στούντιο του Alpha 989. Αυτό το διαφορετικό και χαρούμενο ξεκίνημα της μέρας φέτος μεταφράζεται ως εξής (όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου):

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανακαλύπτει πρόσωπα που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκτά το δικό του κανάλι… «Fragoal».
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αναλαμβάνει να διασκεδάζει τους τηλεθεατές με τα «INFLO» της ημέρας. Ταυτόχρονα, οι χρήστες των social media μπορούν να συμμετέχουν στα «ΙΝFLO» news, μέσω live instagram και facebook stories.
Ο Χρήστος Βαρθαλίτης παρακολουθεί βήμα-βήμα τα ελληνικά success stories, εντός και εκτός συνόρων
.

Alpha Ρεπορτάζ
από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 11:00, ALPHA
Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με τη Ράνια Τζίμα και τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι υπόσχονται «σεβασμό στην ουσία της ενημέρωσης».



The Ellen DeGeneres Show
από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 20:00, Novalifε
Μία ένοχη απόλαυση, αυτό το καθημερινό talk-variety show έχει διασημότητες σε πολύ χαλαρή και παιγνιώδη διάθεση, παιδιά-θαύμα, ένα κοινό που ουρλιάζει από ενθουσιασμό επειδή κερδίζει τριήμερα σε all-inclusive θέρετρα, αλλά και μια Έλεν ΝτιΤζένερις με φιλελεύθερη ατζέντα. Καλεσμένοι στα πρώτα επεισόδια οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Γουίλ Φέρελ, Πινκ, Μάιλι Σάιρους, Χάλι Μπέρι, Ρις Γουίδερσπουν.



Παρθένα ζωή
από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, 19:00, ΑΝΤ1
Θυμάσαι τη Χουάνα την παρθένα; Η telenovela από τη Βενεζουέλα όπου μια 19χρονη κοπέλα, η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) είναι παρθένα αλλά μένει έγκυος επειδή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε μια κλινική για μια απλή γυναικολογική εξέταση της κάνουν σπερματέγχυση που είχε προγραμματιστεί για μια άλλη γυναίκα, μεταφέρεται στην ελληνική τηλεόραση σε σεναριακή διασκευή των Πέτρου Καλκόβαλη («Τρελή οικογένεια»), Νίκου Παπαδόπουλου («Μοντέρνα οικογένεια»), Νίκου Σταθόπουλου («Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»), Βίκυς Κουκούτση («Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»), Αντώνη Ανδρή («Το σόι σου») και Θωμά Τσαμπάνη («Επτά θανάσιμες πεθερές»). Στην καθημερινή αυτή σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Αποστόλης Τότσικας, Χριστίνα Τσάφου, Τζένη Μπότση, Γιάννης Ποιμενίδης και Δάνης Κατρανίδης, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Πιέρρος Ανδρακάκος, Αλέξανδρος Πανταζούδης και Σπύρος Μιχαλόπουλος. Μένει να δούμε πόσα επεισόδια θα πάρει για να ξαναρχίσουμε το «Jane the Virgin»...

Το τατουάζ
από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, 21:00, ALPHA
Ποιο «Se7en» και ποιο «Hannibal»... Τίποτα δεν συγκρίνεται σε διαστροφή και δολοφονικό έργο με τους serial killers που κυκλοφορούν στην ελληνική τηλεόραση! Μετά τον Δημήτρη Μαλτέζο και την Ξένια Παππά, άλλος ένας κατά συρροή δολοφόνος έρχεται στη μικρή οθόνη (προβολή διπλού επεισοδίου κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη), βάζοντας στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες και θολώνοντας μια αόριστη μυθοπλασία με ερωτικές ιστορίες και δυσλειτουργικές σχέσεις. Η νέα δημιουργία των συντελεστών του «Μπρούσκου» (Βάνα Δημητρίου, Αντρέας Γεωργίου) έχει φόντο τα Μετέωρα και την Αίγινα, καθώς και ένα καστ που έχει συζητηθεί λόγω της συμμετοχής του Απόστολου Γκλέτσου.



Money Drop
από το φθινόπωρο, στην prime time ζώνη του STAR
Με ένα τηλεπαιχνίδι που βλέπαμε παλιά στο MEGA, το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους παίκτες, που διεκδικούν μέχρι 300.000€, θα προσπαθήσει να σταθεί το STAR απέναντι στα παιχνίδια επιβίωσης που θα μεταδίδονται την ίδια ώρα σε άλλα κανάλια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.