Κάνε Πάσχα στην TV

Οδηγίες τηλεοπτικής επιβίωσης σε ένα εορταστικό πρόγραμμα χωρίς... «Survivor» (αλλά με κλαρίνα, κλασική μουσική και playoffs του NBA).

Κάνε Πάσχα στην TV

Το πρώτο που πρέπει να γνωρίζεις για το αποκορύφωμα της Μεγάλης Εβδομάδας είναι ότι δεν θα υπάρχει «Survivor» στον ΣΚΑΪ μέχρι την Τρίτη του Πάσχα. Ο συντονισμός με το κατανυκτικό πνεύμα των ημερών πρέπει να έχει στοιχίσει πολύ στο κανάλι, που έφτιαξε όπως όπως το πασχαλινό του πρόγραμμα (μα, διπλή προβολή των ανεκδιήγητων «Παθών του Χριστού» του Μελ Γκίμπσον και του χαζοχαρούμενου «Θέα από Ψηλά»;), ανυπομονώντας να ξανασυναντήσει τους ανθρώπους που του έχουν φέρει απρόσμενα τεράστια επιτυχία. Λόγω αυτής της ανυπομονησίας προγραμμάτισε μάλιστα τελευταία στιγμή μία προ-πρεμιέρα της εκπομπής «#Survivor» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ: ο τζεφιρέλειος «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» βρίσκεται στη θέση του στον ΑΝΤ1, όπως και οι μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις μουσικών προγραμμάτων στο ίδιο κανάλι – απαραίτητος ο Σπανουδάκης τη Μεγάλη Παρασκευή και η Πάολα το Μεγάλο Σάββατο.

Κάνε Πάσχα στην TV - εικόνα 1
«Τα στέκια» μας πηγαίνουν στα κλαρίνα και δεν το χάνουμε με τίποτα



Ακολουθούν τα highlights του πασχαλινού προγράμματος, άλλα παραδοσιακά και άλλα όχι (τι να κάνουμε που ξεκινούν τα playoffs του NBA και έχει Formula 1;), που περιλαμβάνουν κλαρίνα αλλά και πολύ Τζοακίνο Ροσίνι, Μπεζάρ αλλά και Ελένη Φουρέιρα.

Μεγάλη Παρασκευή

Τζοακίνο Ροσίνι: Μικρή Επίσημη Λειτουργία
13:30, ΕΡΤ2

Παραγγελία ενός κόμη για τη γυναίκα του, αυτό το έργο του 1863 παρουσιάζεται στην αυθεντική μορφή του σε μουσική διεύθυνση Μάρκελλου Χρυσικόπουλου, με τη συμμετοχή μονωδών και της Χορωδίας της ΕΡΤ. Αυτή η συναυλία της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του κύκλου Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής με θέμα τα «Ανθρώπινα και Θεία Πάθη».

Formula 1
13:50, COSMOTE SPORT5HD/COSMOTE TV
Η Formula 1 μεταφέρεται στο Μπαχρέιν για τον τρίτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017. Ferrari και Mercedes έχουν από μία νίκη η καθεμιά τους στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Λιούις Χάμιλτον να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της κατάταξης. Με τις υψηλές θερμοκρασίες στην πίστα του Σακχίρ να αναμένεται να ευνοήσουν τη Ferrari, θα έχει ο Φέτελ και πάλι το προβάδισμα ή ο συναθλητής του, Κίμι Ράικονεν, θα μπορέσει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να γίνει έτσι ο τρίτος διαφορετικός νικητής σε τρεις αγώνες; Η πρώτη σύνδεση με το Μπαχρέιν θα γίνει σήμερα στις 13:50 με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ενώ το Μεγάλο Σάββατο στις 17:50 θα μεταδοθούν οι κατατακτήριες δοκιμές – όλες οι προαναφερθείσες μεταδόσεις ζωντανά από το COSMOTE SPORT5HD, ενώ η ΕΡΤ2 και η ΕΡΤ HD θα προβάλουν τις κατατακτήριες δοκιμές σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή του Πάσχα στις 17:00. Το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή του Πάσχα από το COSMOTE SPORT5HD (έναρξη στις 17:45), την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD (έναρξη στις 18:00).

Πασχαλινή συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και Χορωδίας της ΕΡΤ
16:00, ΕΡΤ1
Θρησκευτικού περιεχομένου έργα των Δημήτρη Μητρόπουλου, Ανδρέα Νεζερίτη, Ελένης Οικονομοπούλου, Νέστορα Ταίηλορ, Χρήστου Παπαγεωργίου και Τζοακίνο Ροσίνι, με τους λυρικούς τραγουδιστές Αγγελική Καθαρίου, Μίνα Πολυχρόνου, Ειρήνη Καράγιαννη, Αντώνης Κορωναίος, και Χριστόφορο Σταμπόγλη, καθώς και τον Στέφανο Νάσο στο πιάνο. Η μουσική διεύθυνση σε αυτήν τη πασχαλινή συναυλία που δόθηκε πριν από λίγες μέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είναι του Αναστάσιου Συμεωνίδη.

«Beyond»
21:50, FOX Life (μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης)
Θα περίμενες να ασχοληθεί με κάποιο άλλο είδος πέρα από το μεταφυσικό ο Τιμ Κρινγκ του «Heroes» και τους «Heroes Reborn»; Σε αυτή την άνευ εκπλήξεων δημιουργία του Άνταμ Νάσντορφ (σεναριογράφος του «TRON: Uprising») όπου ο Τιμ Κρινγκ είναι εκτελεστικός παραγωγός, ο νεαρός Χόλντεν (Μπέρκλι Ντάφιλντ) ξυπνά από κώμα έπειτα από δώδεκα χρόνια και ανακαλύπτει ότι διαθέτει ικανότητες που τον οδηγούν στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας. Σε ένα κόσμο που δεν τον γνωρίζει καθόλου, μία μυστήρια γυναίκα θα τον βοηθήσει να καταλάβει τι του συνέβη όσο βρισκόταν σε κώμα και τι σημαίνουν οι δυνάμεις που έχει αποκτήσει.



Μπερλιόζ: Ρέκβιεμ
22:00, ΕΡΤ3
Στην Παναγία των Παρισίων, ο Γκουστάβο Ντινταμέλ διευθύνει το έργο που ο Μπερλιόζ αγαπούσε περισσότερο από όλες τις συνθέσεις του – η συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2014 σε έναν κατάμεστο καθεδρικό ναό. Συμμετέχουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας της Γαλλίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων της Βενεζουέλας Σιμόν Μπολιβάρ και η Χορωδία της Ραδιοφωνίας της Γαλλίας. Σολίστ ο Άντριου Στέιπλς. (επαναλαμβάνεται το Μεγάλο Σάββατο στις 08:00)

Μεγάλο Σάββατο

«Borders»
10:30, ΕΡΤ3
Μέσα από συναντήσεις με συλλέκτες και ειδικούς στην Ιταλία και την Ελλάδα παρουσιάζεται η εξέλιξη χαρακτηριστικών έγχορδων οργάνων, καθώς και η αναβίωση της αρχαιοελληνικής λύρας.



«They Made It»
14:30, ΕΡΤ3
Μια εκπομπή για να σπάσεις τη νηστεία... Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ταξιδεύει στα Γρεβενά για να συναντήσει τον άνθρωπο που παρήγαγε για πρώτη φορά βιολογική παραδοσιακή φέτα και βιολογικά προϊόντα γάλακτος και τα προώθησε σε ολόκληρο τον κόσμο.



«Μεγάλες προσδοκίες»
20:00, ΕΡΤ2
Οι Ντάγκλας Μπουθ, Τζίλιαν Άντερσον, Ρέι Γουίνστοουν, Ντέιβιντ Σάτσετ και Βανέσα Κέρμπι πρωταγωνιστούν σε αυτήν τη βραβευμένη με τέσσερα Primetime Emmys και 3 τηλεοπτικά BAFTAs μεταφορά του μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς σε παραγωγή BBC. Θα μεταδοθούν και τα τρία επεισόδια, οπότε θα χορτάσει το μάτι σου κοστούμια εποχής.



«Μωυσής»
21:30, ΕΡΤ3
Μία από τις καλύτερες όπερες του Τζοακίνο Ροσίνι, ο «Μωυσής» παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Expo Milano 2015 στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου, με προβολές με την τεχνολογία video mapping (οι θεατές πήραν μάλιστα το βίντεο της παράστασης σε USB stick!). Στο ρόλο του Μωυσή ο πολυβραβευμένος βαρύτονος Ρουτζέρο Ραϊμόντι. Διευθύνει ο Φραντσέσκο Κουατρόκι.



Συναυλία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής
22:00, ΕΡΤ1
Σε μαγνητοσκόπηση η παρουσίαση του κύκλου τραγουδιών «Τα άστεγα» (κυκλοφορεί από τη Feelgood Records), όπου ο συνθέτης Νίκος Πλατύραχος συνδυάζει το ragtime με το ρεμπέτικο. Ερμηνεύουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Ασπασία Στρατηγού, ενώ ο Τάσος Νούσιας αφηγείται κείμενα των Γιώργου Ζαμπέτα, Τάσου Λειβαδίτη, Γιώργου Σουρή, Νίκου Πλατύραχου και Γιάννη Πλατύραχου.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»
23:15, ALPHA
Μέχρι το «Χριστός Ανέστη» η εκπομπή που θα κάνει παρέα σε πολύ κόσμο φτάνει με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, τη Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας και τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Στη συνέχεια ξεκινάει το γλέντι με τους Δημήτρη Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Μπέσυ Μάλφα, Αθηνά Οικονομάκου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Αντώνη Λουδάρο, Φάνη Μουρατίδη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Όθωνα Μεταξά, Θανάση Βισκαδουράκη, Ιβάν Σβιτάιλο, Εύη Φραγκάκη, Ράνια Κωστάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Έρρικα Πρεζεράκου, Μιχάλη Μαρίνο, Παμπίνα Κοντέα, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μαρίνο Κόνσολο, Μαρία Κωνσταντάκη και Βασίλη Γιακουμάρο.



Φωταέριο: Νατάσα Θεοδωρίδου, Χρήστος Μενιδιάτης
00:10, ΑΝΤ1
Τηρώντας απαρέγκλιτα το έθιμο της αναστάσιμης... πίστας, ο ΑΝΤ1 ξεκινάει το Athens by night από το «Φωταέριο», όπου τον περασμένο χειμώνα εμφανιζόταν η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Χρήστο Μενιδιάτη και συνεχίζει στις 02:15 με Πάολα, Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα από το «Teatro» (από τη χειμερινή σεζόν 2015-2016).

«Στα μονοπάτια της παράδοσης»
00:30, ΕΡΤ2
Μαγνητοσκοπημένη μουσική παράσταση αφιερωμένη στον ερμηνευτή της ελληνικής παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συμμετέχουν το Σύνολο Ιωνία, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη, ο Βασίλης Αγροκώστας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, χορευτικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Νέας Ιωνίας, η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου και ο ίδιος ο Χρόνης Αηδονίδης.

«Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν από τον Μωρίς Μπεζάρ»
00:30, ΕΡΤ3
Η Ένατη Συμφωνία του Μπετόβεν, η οποία περιέχει την «Ωδή στη χαρά», ενέπνευσε στον Μορίς Μπεζάρ μία χορογραφία η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1964. Μισό αιώνα μετά, τον Νοέμβριο του 2014, αυτό το έργο ανεβαίνει στο NHK Hall του Τόκιο με 250 συντελεστές και βιντεοσκοπείται για πρώτη φορά. Συμμετέχουν: η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ με διευθυντή τον Ζούμπιν Μέτα, η χορωδία Ritsuyukai, τα μπαλέτα Béjart Ballet Lausanne (ο καλλιτεχνικός διευθυντής τους Ζιλ Ρομάν διαβάζει κείμενα του Νίτσε) και The Tokyo Ballet.



NBA playoffs
00:30, COSMOTE SPORT4HD/COSMOTE TV
Η κανονική περίοδος του NBA ολοκληρώθηκε και η αποκλειστική μετάδοση του πρώτου γύρου των playoffs ξεκινά ζωντανά στην COSMOTE TV με –τι άλλο;– Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς ταξιδεύουν στον Καναδά με στόχο να κλέψουν τη νίκη στον πρώτο αγώνα και, παράλληλα, το πλεονέκτημα έδρας των Τορόντο Ράπτορς. Το έργο του Γιάννη και των συμπαικτών του δεν θα είναι εύκολο απέναντι στους χρυσούς Ολυμπιονίκες DeMar DeRozan και Kyle Lowry. Από το COSMOTE SPORT4HD θα μεταδοθεί ζωντανά και ο δεύτερος αγώνας, την Τρίτη 18/4 προς Τετάρτη 19/4 στις 02:00.

Κυριακή του Πάσχα

Πασχαλινή συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης
10:00, ΕΡΤ3
Η ΚΟΘ παρουσίασε πριν από λίγες μέρες τη Συμφωνία αρ.2 του Μάλερ, γνωστή και ως Συμφωνία της Αναστάσεως. Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης συμπράττουν με την ΚΟΘ υπό τη διεύθυνση του Γεώργιου Βράνου οι λυρικές τραγουδίστριες Μικαέλα Κάουνε και Μανουέλα Μπρες, η Μεικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης και η Istanbul European Choir.

«Ελλήνων Δρώμενα»
11:30, ΕΡΤ3
Σε επανάληψη επεισόδιο της αξιέπαινης λαογραφικής σειράς, με τίτλο «Στο χορό – Ο πρωτοχορευτής σε τέσσερις πράξεις», σε σκηνοθεσία Αντώνη Τσάβαλου και έρευνα του ίδιου και της Μαρίας Τσαντέ. Ο τηλεθεατής μυείται στα μυστικά του παραδοσιακού χορού και στην ιδιαίτερη σχέση του πρωτοχορευτή με τους μουσικούς και τους συγχορευτές του σε τέσσερις τόπους της Ελλάδας, τα Γιάννενα, τη Θεσπρωτία, την Κρήτη, και την Κάρπαθο. Ο φακός καταγράφει τις σχέσεις και τους κώδικες συμπεριφοράς στη χορευτική σκηνή, τη δράση και την αντίδραση του πρωτοχορευτή με τους μουσικούς στο γλέντι και όλες τις πτυχές ενός χορευτικού τελετουργικού.

«Ο τόπος και το τραγούδι του»
12:00, ΕΡΤ3
Σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς, που γιορτάζει την Κυριακή του Πάσχα σε έναν από τους χαρακτηριστικότερους πασχαλινούς προορισμούς, δηλαδή στην Καλαμπάκα με φόντο τα Μετέωρα. Παρουσιάζει ο Γιώργης Μελίκης, ενώ η έρευνα είναι του Γιώργου Κατσαΐτη.

«Αλάτι της γης»
13:00, ΕΡΤ1
Πασχαλινό γλέντι με την εκπομπή του Λάμπρου Λιάβα στο τοπίο της λίμνης Τριχωνίδας στο Αγρίνιο. Χορεύουν μέλη του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, παίζουν 14 μουσικοί και τραγουδούν οι Άρης Ντίνας, Λίτσα Ουλιανούδη και Ελένη Λαζάρου. Το καλύτερο μουσικό χαλί όσο σουβλίζετε και τρώτε.

«Πάσχα στην Κέρκυρα»
13:30, ΕΡΤ3
Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Καθημερινά και απλά», Έλσα Ποιμενίδου και Χάρης Αρβανιτίδης εύχονται στους τηλεθεατές από την Κέρκυρα, παρουσιάζοντας τα πασχαλινά έθιμα και τη μουσική παράδοση του νησιού.

«Τα στέκια»
17:00, ΕΡΤ1
Τα κλαρίνα και η δημοτική μουσική παράδοση σε αυτή την επανάληψη επεισοδίου από την εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Για τον λαϊκοδημοτικό κόσμο με όλους τους μετασχηματισμούς του μιλούν από καρδιάς οι: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Γιώτα Γρίβα, Δημήτρης Ζάχος, Χριστόδουλος Ζούμπας, Γιάννης Καψάλης, Νίκος Κούρτης, Ιωάννης Κατσίγιαννης, Γιάννης Καψάλης, Δημήτρης Μανιάτης, Γιάννης Μητρόπουλος, Ιωάννης Μπάρμπας, Σωτήρης Σταματελάτος, Γωγώ Τσαμπά, Μάκης Τσίκος. Μην το χάσετε!



«Διασπορά»
17:00, ΕΡΤ3
Η Χρύσα Σάμου παρακολουθεί το 1ο Ελληνικό Φεστιβάλ του Ντίσελντορφ, που πραγματοποιήθηκε μπροστά στο δημαρχείο της πόλης και στο οποίο συμμετέχουν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα όπως ο Σύλλογος Εν Δράση της Ενορίας του Αγίου Ανδρέα και το Γυμνάσιο Λάιμπνιτς, σύλλογοι από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η Φωτεινή Δάρρα, η Λουκία Βαλάση με το σαντούρι της, οι Rebetology, οι Βaildsa και οι Gadjo Dilo.



«Στο Γεντί Κουλέ είναι ωραία – Οι μουσικοί της Θεσσαλονίκης γιορτάζουν»
21:00, ΕΡΤ3
Εορταστικό πρόγραμμα με έμφαση στο ρεμπέτικο, γυρισμένο στο Επταπύργιο, σε επανάληψη. Συμμετέχουν οι Χρήστος Μητρέντζης, Παύλος Παφρανίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μαριώ, Αγάθωνας, Γιώργος Ξηντάρης, Μελίνα Κανά, Γιώργος Ζήκας, Λιζέτα Καλημέρη, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Δημήτρης Νικολούδης, Δέσποινα Παγιούλα, Παναγιώτης Καραδημήτρης, Δάνης, Μυρτώ Μποζίκη.

«Φάροι»
21:00, COSMOTE HISTORY/COSMOTE TV
Στο σημερινό επεισόδιο της πρωτότυπης σειράς ντοκιμαντέρ για «φωτεινά» παραδείγματα δημιουργικών συνανθρώπων μας παρουσιάζεται ο πολύπλευρος Μανώλης Αναστασάκος, που έχει ασχοληθεί από την ξυλογλυπτική και τη σκηνογραφία μέχρι την εικαστική ψυχοθεραπεία και τον βιομιμητισμό, καθώς και ο Αλέκος Παπαδάτος, συγγραφέας κόμιξ και εικονογράφος, ο οποίος είναι συνδημιουργός του παγκόσμιου μπεστ σέλερ «Logicomix» και της «Δημοκρατίας».



Γλυκερία: Σμυρνέικο Μινόρε
22:00, ΕΡΤ2
Συγκινητικό μουσικό οδοιπορικό από τη Σμύρνη έως την Κωνσταντινούπολη και το Βόσπορο, κι από την αγορά της Καππαδοκίας και τα καφέ-αμάν έως την Αγιά Σοφιά. Σε αυτήν τη μουσική παράσταση, που μαγνητοσκοπήθηκε πρόσφατα στο Θέατρο Παλλάς, η Γλυκερία πλαισιώνεται από 15μελή ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων, την Αρετή Κετιμέ και την Dilek Koç. (επαναλαμβάνεται τη Δευτέρα του Πάσχα στις 16:00 στην ΕΡΤ1)

«Τρεις γυναίκες. Τρεις ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές διαδρομές»
00:15, ΕΡΤ1
Σε μαγνητοσκόπηση η σύμπραξη Δήμητρας Γαλάνη, Ελένης Τσαλιγοπούλου και Γιώτας Νέγκα, που έσπασε τα ταμεία στο «PassPort Κεραμεικός» στις αρχές του 2016. Από τα πιο φροντισμένα και γενναιόδωρα μουσικά προγράμματα που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Θέατρο Πέτρας: Αντώνης Ρέμος, Μαρινέλλα, Χρήστος Νικολόπουλος
00:15, ΑΝΤ1
Με αφετηρία τον Στέλιο Καζαντζίδη, παρτενέρ της Μαρινέλλας και πρότυπο του Ρέμου, οι δύο ερμηνευτές συνέπραξαν με τον Χρήστο Νικολόπουλο σε μια σειρά συναυλιών που πήρε το όνομά της από το στίχο «όσο υπάρχεις θα υπάρχω».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.