Πρωτοχρονιά στην TV

Τι θα δούμε αποχαιρετώντας τηλεοπτικά το 2016.

Πρωτοχρονιά στην TV

Επειδή είμαστε άνθρωποι των παραδόσεων (έστω και για μία ημέρα το χρόνο), ξεκινάμε την περιήγηση στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα των ελληνικών καναλιών από την απευθείας μετάδοση της συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιένης (12.15, Κυρ. 1/1, ΕΡΤ1 και ΕΡΤ HD). Στη χρυσοποίκιλτη αίθουσα Musikverein ο Βενεζουελάνος αρχιμουσικός Gustavo Dudamel θα διευθύνει την pop star των κλασικών ορχηστρών σε έργα Lehár, Suppé και, φυσικά, όλης της οικογένειας Strauss.

Πρωτοχρονιά στην TV - εικόνα 1
Φιλαρμονικής της Βιένης

Η δόση Φιλαρμονικής της Βιένης θα είναι διπλή, καθώς μία ημέρα νωρίτερα η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει την επετειακή συναυλία που έδωσε η ορχήστρα στο «Suntory Hall» του Τόκιο για τα 30 χρόνια από τα εγκαίνιά του^ εκεί μαέστροι ήταν οι Zubin Mehta και Seiji Ozawa και σολίστ η βιολίστρια Anne-Sophie Mutter και η σοπράνο Chen Reiss.

Πολλή κλασική μουσική και στην ΕΡΤ3, όπου ξεχωρίζουμε την απευθείας μετάδοση του Πρωτοχρονιάτικου Γκαλά Όπερας της ΚΟΘ με άριες του Puccini (19.00, 1/1) καθώς και το επετειακό γκαλά για τα 120 χρόνια του νεοϋορκέζικου Carnegie Hall με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Νέας Υόρκης (22.30, 1/1).

Πρωτοχρονιά στην TV - εικόνα 2
Victoria’s Secret Fashion Show

Είπαμε ότι είμαστε των παραδόσεων, αλλά ας μην το παρατραβήξουμε. Ή μάλλον ας το τραβήξουμε στο άλλο άκρο, προτείνοντας το Victoria’s Secret Fashion Show (ακριβώς πάνω στην αλλαγή του χρόνου, Novalifε), όπου «άγγελοι» με τη μορφή της Alessandra Ambrosio και της Adriana Lima βάζουν φωτιά στο Grand Palais του Παρισιού φορώντας τα premium εσώρουχα της εταιρείας.

Οι φίλοι των σειρών περιμένουν πώς και πώς τον τέταρτο κύκλο του «Sherlock» (23.00, 1/1, COSMOTE Cinema4HD), ο οποίος κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με τη Μεγάλη Βρετανία και φέρνει στο δρόμο του εμβληματικού ντετέκτιβ (ο βραβευμένος με Emmy Benedict Cumberbatch) τη Margaret Thatcher!

Πρωτοχρονιά στην TV - εικόνα 3
«Sherlock»

Δείτε ακόμη τον «Πύργο Αθηνών» (18.30, Σάβ. 31/12, ΕΡΤ2), την εκπομπή που σας βγάζει έξω, με ανασκόπηση των καλύτερων ταινιών του 2016, προτάσεις για aperitivo αλλά και θεατρικά δείπνα μυστηρίου, όπως και μια ξενάγηση στο ΕΜΣΤ^ και κάντε ρεβεγιόν με Γιάννη Μπέζο και Κώστα Μακεδόνα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (22.00, 31/12, ALPHA).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.