«Πύργος Αθηνών» με εορταστικές προτάσεις

Tι θα δεις στο τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής που σε βγάζει έξω, το Σάββατο 24/12 στην ΕΡΤ2.

«Πύργος Αθηνών» με εορταστικές προτάσεις

Ο «Πύργος Αθηνών», η εκπομπή της ΕΡΤ2 με τις καλύτερες προτάσεις για ψυχαγωγία και διασκέδαση στην πόλη, μπαίνει σε εορταστική διάθεση για να σε... βγάλει έξω τις μέρες που η Αθήνα είναι στολισμένη και φωτεινή.

Στο τέταρτο επεισόδιο, που προβάλλεται εκτάκτως το Σάββατο 24/12, δοκιμάζουμε brunch, αυτήν τη συνήθεια που ανάμεσα σε πρωινό και μεσημεριανό, που έχει καθιερωθεί όχι μόνο στα ξενοδοχεία της πόλης αλλά και στα μπαρ. Καθώς πολλά μπαρ έχουν ετοιμάσει πληθωρικά πιάτα ζευγαρωμένα με γιορτινά κοκτέιλ, δύο Αθηναίοι bartetders μας παρουσιάζουν τις ιδέες τους για πρωτοχρονιάτικο brunch.
Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους και αυτές τις γιορτές με παγοδρόμια και γιορτινά πάρκα. Ακολουθώντας τη διεθνή τάση των εποχικών θεματικών πάρκων, η Τεχνόπολη στο Γκάζι έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα γιορτινό εργαστήριο για μικρούς και μεγάλους. Η υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του πάρκου, η αρχιτέκτονας Μαρία Κατσιμπέρη, μας ξεναγεί.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είναι ένας κλασικός χριστουγεννιάτικος προορισμός για μεγάλους και μικρούς, λάτρεις του μπαλέτου, φανατικούς της κλασικής μουσικής, του μουσικού θεάτρου αλλά και του παιχνιδιού πάνω σε παγοπέδιλα. Για τις γιορτινές εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής μάς μιλάει ο αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του, Θανάσης Αποστολόπουλος, καθώς και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος παρουσιάζει στο Μέγαρο δύο χριστουγεννιάτικα παραμύθια μαζί με την Καμεράτα.
Περιηγούμαστε στους εντυπωσιακούς νέους εκθεσιακούς χώρους του Ωδείου Αθηνών, όπου φιλοξενείται η έκθεση σύγχρονης τέχνης «Flying over the Αbyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος» με αφετηρία την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, την οποία διοργανώνει ο οργανισμός ΝΕΟΝ και μιλάμε με τον συνεπιμελητή της έκθεσης, Δημήτρη Παλαιοκρασσά.
Δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Νατάσσα Μποφίλιου, μας ανοίγουν την πόρτα στις πρόβες τους και μας μιλούν για τις μουσικές παραστάσεις που παρουσιάζουν σε δύο μουσικές σκηνές της πόλης.

Το τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής «Πύργος Αθηνών» μεταδίδεται το Σάββατο 24/12 στις 18:30 από την ΕΡΤ2. Παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι του «αθηνοράματος» Δέσποινα Ζευκιλή, Νίκος Βουλαλάς, Γιάγκος Αντίοχος, Χρυσούλα Κυριακοπούλου, Μαρία Κρύου. Δείτε στη WebTV της ΕΡΤ όλα τα προηγούμενα επεισόδια της εκπομπής. Δείτε επίσης φωτογραφίες από το making of του τέταρτου επεισοδίου:

«Πύργος Αθηνών» με εορταστικές προτάσεις - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.