Το «The Affair» περιπλέκεται στην COSMOTE TV

Ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης με τρεις Χρυσές Σφαίρες σειρά μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στην COSMOTE TV, όπου πρωταγωνιστής είσαι εσύ.

Το «The Affair» περιπλέκεται στην COSMOTE TV

Με τον Noah (Dominic West) να αποφυλακίζεται, με το τραγούδι των τίτλων έναρξης ελαφρώς αλλαγμένο από τη Fiona Apple, αλλά και μια αλλαγή στη συνήθη αφηγηματική φόρμα της σειράς (για πρώτη φορά ένα επεισόδιο εστιάζει μόνο σε έναν χαρακτήρα) ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος του «The Affair», ο οποίος μεταδίδεται από το COSMOTE CINEMA 4HD κάθε Δευτέρα στις 22:00. Αυτό το τολμηρό δράμα εξετάζει τις συνέπειες της εξωσυζυγικής σχέσης ανάμεσα στον Noah και την Alison (Ruth Wilson) μέσα από την οπτική των δύο εμπλεκομένων αλλά και των συζύγων τους, δηλαδή της Helen (Maura Tierney) και του Cole (Joshua Jackson). Βραβευμένο με τρεις Χρυσές Σφαίρες (για τις δύο πρωταγωνίστριες και ως καλύτερη δραματική σειρά), το «The Affair» καταγράφει ωμά και πρωτότυπα την πραγματικότητα των ερωτικών σχέσεων, γι’ αυτό από αουτσάιντερ βρέθηκε να είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες αμερικανικές σειρές.

Ο τρίτος κύκλος του «The Affair» κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, τη νέα επωνυμία της τηλεόρασης του OTE TV. Στην COSMOTE TV ο πρωταγωνιστής είσαι εσύ, γιατί τώρα πια ορίζεις πότε και πού θα δεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο και πότε θα απολαύσεις την ψυχαγωγία σου. Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς αν είσαι στο δρόμο, αν θα προλάβεις, αν ξεκίνησε το ματς ή χάνεις την αγαπημένη σου σειρά, πού θα δεις τα τελευταία blockbusters. Χάρη σε απίστευτες υπηρεσίες όπως το COSMOTE CINEMA ON DEMAND μπορείς να απολαύσεις νέες ταινίες αμέσως μετά την προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες, όποτε εσύ θέλεις. Μπορείς να γράφεις τα αγαπημένα σου προγράμματα με την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (PVR) ή να παρακολουθείς κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, από το κινητό, το tablet, το laptop και τον desktop υπολογιστή, το πρόγραμμα της επιλογής σου με το COSMOTE TV GO..

Δες το trailer του τρίτου κύκλου του «The Affair» καθώς και ένα βίντεο με τις λεπτομέρειες για τη δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων (PVR) της νέας hybrid υπηρεσίας της COSMOTE TV:


Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.