Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV

Σχολιάζουμε τις νέες εκπομπές που δεν μας προκαλούν αισιοδοξία για το φετινό τηλεοπτικό προϊόν.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV

Σχολιάζουμε τις εκπομπές που έρχονται στη μικρή οθόνη και δεν μας γεμίζουν αισιοδοξία για το νέο τηλεοπτικό προϊόν.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 1

«Happy Traveller»
Σάββατο 24/9, 18:00, ΣΚΑΪ
Η ταξιδιωτική εκπομπή που κανονικά θα έπρεπε να προβάλλεται στην παιδική ζώνη (και κάνει το «World Party» να μοιάζει με αριστούργημα) επιστρέφει με μια περιήγηση στην Κω.

«Δικογραφίες»
Κυριακή 25/9, 14:30, ΣΚΑΪ
Αν η ιδέα σας για διασκέδαση την Κυριακή το μεσημέρι περιλαμβάνει μια εκπομπή με πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις, τότε ετοιμαστείτε να περάσετε πολύ καλά, ξεκινώντας με την ιστορία μίας 35χρονης της οποίας η ζωή καταστράφηκε έπειτα από μια αισθητική επέμβαση.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 2

«Αλήθειες με τη Ζήνα»
Δευτέρα 26/9, 12:00, STAR
«Ακόμη κι αν οι γύρω μας επιμένουν στο σκοτάδι, εμείς θα βλέπουμε πάντα ακόμη κι από μια χαραμάδα το φως! Η δύναμη είναι μέσα μας και η υποταγή άγνωστη λέξη για εμάς!» Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι σχέση έχει αυτή η δήλωση με τη θεματολογία της εκπομπής, που κινείται από ξεχασμένους celebrities μέχρι δακρύβρεχτα κοινωνικά θέματα θυμίζοντας παλιό καλό ALTER.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 3

Ζωή μου
Δευτέρα 26/9, 15:30, STAR
Τρεις αχώριστες φίλες που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο περιβάλλονται από χαρακτήρες όπως μία κοπέλα που τις μισεί, μία άλλη που προσπαθεί να ξεφύγει από τον αγοραίο έρωτα και έναν αστυνόμο που αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του για να σώσει την άρρωστη κόρη του, στην καινούργια απολύτως ρεαλιστική καθημερινή σειρά όπου σύμβουλος σεναρίου είναι η Ντέλλα, κόρη του Νίκου Φώσκολου.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 4

«9 μήνες»
Δευτέρα 26/9, 17:45, STAR
Ποια είναι η Σοφία τελικά; Μια γυναίκα γεμάτη μίσος ή μια γυναίκα τρελή από έρωτα; Και θα αντέξει ο έρωτας του Μάνου και της Μαρίνας; Αν υπάρχει κοινό που το απασχολούν όλα αυτά, σημαίνει, δυστυχώς, ότι η Άννα Αδριανού θα συνεχίσει για καιρό να γράφει σειρές.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 5

«Προδοσίες»
Δευτέρα 26/9, 19:00, ΣΚΑΪ
Μόνο στο πρώτο επεισόδιο αυτής της καθημερινής δραματικής σειράς υπάρχει μια καθέλκυση πλοίου, μια απαγωγή από τη ρωσική μαφία (αν καταλαβαίνουμε καλά από το δελτίο Τύπου, θύμα της απαγωγής είναι το… πλοίο), μια έγκυο που πρόκειται να εγκαταλειφθεί από το σύζυγό της και μια κοπέλα με το όνομα Λούση (Φίλιππα Ταμπάρη) που συνωμοτεί με τον δικηγόρο Πέτερ (Κώστας Σόμμερ) ενάντια στον πατέρα της. Πάλι καλά που ο ΣΚΑΪ πήρε άδεια, γιατί δεν ξέραμε τι θα γινόμασταν χωρίς τον Κώστα Σόμμερ στην τηλεόραση.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 6

«Ελένη»
Δευτέρα 3/10, 13:00, ALPHA
Η εκπομπή που όλοι περιμένουν για να κερδίσουν κάνοντας retweet από αλλαντικά και πέδιλα μέχρι προϊόντα μακιγιάζ και παγωτά επιστρέφει με ανεωμένο σκηνικό και δύο νέους συνεργάτες στο ένθετο της μαγειρικής.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 7

«Ξαναδέστε τους»
Δευτέρα 3/10, 16:00, ALPHA
Ξανά μανά τα ίδια – αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που κάνει «απρόβλεπτη» τη Μαίρη Συνατσάκη, όπως τη χαρακτηρίζει το δελτίο Τύπου.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 8

«Έλα στη θέση μου»
Δευτέρα 3/10, 20:00, ALPHA
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Μαρίνος Κόνσολος αλλάζουν θέση σε αυτή την καθημερινή κωμική σειρά που βασίζεται στην κολομβιανή σαπουνόπερα «Nuevo Rico, Nuevo Pobre». Θα μπορούσε να είναι συμπαθητικό, αλλά όλες οι προηγούμενες μεταφορές λατινοαμερικανικών telenovelas δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. Μήπως να δείτε το «Jane the Virgin»;

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 9

«Δίδυμα φεγγάρια»
Δευτέρα 3/10, 20:00, ΑΝΤ1
Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, «όλα ανατρέπονται και οι ήρωες καλούνται για ακόμα μία φορά να αφήσουν πίσω τις επιθυμίες τους και να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα». Όπου η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι θα πρέπει να βρεθούν μπλεγμένοι σε εξωφρενικές καταστάσεις προκειμένου το κανάλι να σαρώσει στην τηλεθέαση.

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 10

«Τα πέντε κλειδιά»
Δευτέρα 3/10, 22:15, ΑΝΤ1
Το έκανε πάλι το θαύμα της η Λένα Μαντά (στο βιβλίο της οποίας βασίζεται αυτή η νέα καθημερινή σειρά):

(σ.σ. η σύνοψη από το δελτίο Τύπου) Η Κυβέλη Δελμούζου (Χρύσα Παπά) είναι μια γυναίκα όμορφη, τρυφερή και καλλιεργημένη η οποία προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια. Είναι παιδί πρώην βουλευτή κυβερνώντος κόμματος, του Ηλία Παπαδάτου (Σταύρος Λούρας), και της Κίκας Παπαδάτου (Νίκη Παλληκαράκι), και σύζυγος ενός πανίσχυρου και μυστήριου άντρα, του Ορέστη Δελμούζου (Αντώνης Φραγκάκης).

Από το σπιτάκι όπου διαμένουν η Μαργαρίτα, η τετράχρονη κόρη της Κυβέλης, με την νταντά της Κατερίνα (Μαρία Παπαφωτίου) θα ξεκινήσουν όλα.
(σ.σ. σε σπίτι μένει η μάνα και σε σπιτάκι η κόρη;)

Τη στιγμή που η Κυβέλη με τρόμο θα διαπιστώσει ότι το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Ρήγα (Κωνσταντίνος Φάμης) έχει απαχθεί την ίδια στιγμή θα συνειδητοποιήσει ότι τα πάντα στην «όμορφη» και «τακτοποιημένη» ζωή της έχουν γκρεμιστεί και ο εφιάλτης μόλις έχει αρχίσει. (σ.σ. ο δικός μας αρχίζει όταν διαβάζουμε ξανά μανά για απαγωγές σε καθημερινές σειρές)

Ο Σέργιος (Αχιλλέας Γραμματικόπουλος), ένας άντρας αφόρητα γοητευτικός αλλά και επικίνδυνα απρόβλεπτος (σ.σ. πάνω απ’ όλα, αυτές οι καθημερινές σειρές δεν αγαπούν την υπερβολή), θα αποτελέσει τον άνθρωπο κλειδί, και όχι μόνο (σ.σ. ίσως και τον άνθρωπο χερούλι), στο θρίλερ που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια όσων ξέρουν αλλά και αυτών που προσπαθούν να καταλάβουν. (σ.σ. στα δικά μας πάντως ξετυλίγεται μια κωμωδία)

Σε όλο αυτό το μυστήριο, την αγωνία και τη διαπλοκή (σ.σ. θυμίζουμε πως ο πατέρας της Κυβέλης είναι πρώην βουλευτής κυβερνώντος κόμματος, οπότε λίγη διαπλοκή επιβάλλεται) ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο και ένα ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα από κάθε όνομα μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας...

Από το προσωπικό του σπιτιού, την οικονόμο Άννα (Μαρίνα Βρόντη), την ταλαιπωρημένη Χαρίκλεια (Κωνσταντίνα Τζιωρτζιή) αλλά και τη μονίμως χαρούμενη –για τα μάτια των άλλων– Μαρία (Χρυστάλλα Καλλένου) μέχρι τον Λεωνίδα (Τόνυ Δημητρίου), τον επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της Κυβέλης, και τον Τζίμη (Νίκος Αναδιώτης), το γιο της Χαρίκλειας, όλοι είναι εν δυνάμει ένοχοι μέχρι τα πέντε λουκέτα απασφαλίσουν...!

Πρεμιέρες στην ιδιωτική TV - εικόνα 11

«Το σόι σου»
Τετάρτη 5/10, 21:00, ALPHA
Η κωμική σειρά μικροαστικών καταστάσεων επιστρέφει για τρίτη χρονιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.