9 ειδήσεις από την ελληνική TV

Post-Olympics blues στην TV, (πολύ) τένις στον OTE TV, καθημερινά δράματα-παρωδία στο STAR και άλλες ειδήσεις.

9 ειδήσεις από την ελληνική TV

Post-Olympics blues... Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών του Ρίο χωρίς σοβαρά παρατράγουδα (που τελικά σημειώθηκαν στη χώρα μας), οι αναμνήσεις επιστρέφουν με την ανασκόπηση που θα προβάλει η ΕΡΤ1 την Κυριακή 28 Αυγούστου. Η εκπομπή, που θα ξεκινήσει στις 22:15, «θα παρουσιάσει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και τις συνεντεύξεις τους μετά τις προσπάθειές τους, καθώς και μια επιλογή από τις καλύτερες στιγμές της διοργάνωσης. Λίγο νωρίτερα (21:00), στο OTE History, το επεισόδιο «First Olympians» από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Horizon» του BBC αναφέρεται στην ανακάλυψη το 1959 ενός σκελετού στη Νότια Ιταλία και την έρευνα που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι τα οστά ανήκαν σε αθλητή της αρχαιότητας.

Η ομάδα του Ηρακλή έχει περιέλθει σε αδιέξοδο (όλοι μας δεν είμαστε όμως;), γι’ αυτό ο «φάκελός» της ανοίγει σε μια ειδική εκπομπή με παρουσιαστή τον Γιάννη Δέλκο τη Δευτέρα 29/8 στις 22:00 στην ΕΡΤ3. Πάντως μετά την αποστολή του δελτίο Τύπου γι’ αυτή την έκτακτη εκπομπή διαβάσαμε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ότι έπειτα «από συντονισμένες προσπάθειες των τελευταίων ημερών, έχει καταστεί φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη», γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θεωρείται εξασφαλισμένη η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα (που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη).

Ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις από τον Κυριάκο Θωμαΐδη στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» τη Δευτέρα 29/8 στις 00:30, αυτήν τη φορά για την παρέμβαση της FIFA στο παρακμάζον ελληνικό ποδόσφαιρο και, όπως αναφέρει με κεφαλαία γράμματα το δελτίο Τύπου, «ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ».

9 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 1

Ο καθηγητής του ΕΜΠ, πολιτικός μηχανικός, συγγραφέας και αρθρογράφος μιλάει με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη μεταξύ άλλων για τη δημιουργικότητα και την αρχαία ελληνική τεχνολογία. Αυτή την Τρίτη 30/9 στις 22:00, στις «Κορυφές» του OTE History, την εκπομπή με συνεντεύξεις από κορυφαίους και αναγνωρισμένους στο αντικείμενό τους Έλληνες.

Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο Europa League και την κλήρωση των ομίλων στους οποίους θα αρχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από τις 15/9, ο OTE TV, που έχει τα δικαιώματα αποκλειστικής προβολής της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ανακοίνωσε μια καινούργια προσφορά: όσοι αποκτήσουν αυτές τις μέρες το OTE TV Full Pack θα πάρουν δώρο τους δύο πρώτους μήνες, τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση.

9 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 2

1.250 ώρες τένις το χρόνο θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές του OTE TV για άλλα τέσσερα χρόνια. Η συνδρομητική πλατφόρμα ανανέωσε για την τετραετία 2017-2020 τη συμφωνία με την ATP Media για την αποκλειστική μετάδοση των ATP World Tour Masters 1000 (9 τουρνουά), των ΑΤP World Tour 500 (13 τουρνουά) και του ΑΤP World Tour Finals (το τουρνουά με το οποίο ολοκληρώνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο η τενιστική σεζόν). Για την ανανέωση της συμφωνίας, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ATP Media, Stuart Watts, ανέφερε: «O OTE TV είναι σημαντικός στρατηγικός συνεργάτης για εμάς, καθώς στοχεύουμε στην εξάπλωση του τένις σε παγκόσμιο επίπεδο. Καθώς το άθλημα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα –και σε όλο τον κόσμο– είμαστε ικανοποιημένοι που παρέχουμε μια καινοτόμο και με ηγετική θέση στη βιομηχανία υπηρεσία, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς στην παραγωγή του παγκοσμίου τένις, για ακόμα 4 χρόνια». Ο Διευθυντής του OTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, είπε για το ίδιο θέμα: «Οι κορυφαίες διοργανώσεις της ATP Media θα βρίσκονται στην τηλεοπτική μας στέγη για άλλα τέσσερα χρόνια. Ο ΟΤΕ TV παρέχει το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο τένις και είμαστε χαρούμενοι που ενισχύουμε την αγάπη του ελληνικού κοινού στο σπουδαίο αυτό και θεαματικό άθλημα. Τα κανάλια OTE SPORT φιλοξενούν και τη μοναδική στην Ελλάδα εκπομπή για το τένις, “Top Spin”, η οποία ήδη βρίσκεται στον αέρα μας για τη νέα σεζόν (σ.σ. μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 20:00 από το OTE Sport6HD).»

9 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 3

Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο αξίζει να θυμάται κάποιος το «Happy Day στον ALPHA» είναι το επεισόδιο με την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά – μάλλον σε αυτό αναφέρεται το «τρεις σεζόν με αληθινές, χαρούμενες, αλλά και εκρηκτικές στιγμές» του δελτίου Τύπου, γιατί άλλες στιγμές μας διαφεύγουν. Φαίνεται ωστόσο ότι το κοινό που βλέπει τηλεόραση στις 8 το πρωί πράγματι θεωρεί τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά «κεφάτη παρέα, με αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και ξεχωριστή χημεία». Αυτό το κοινό το περιμένουν από τη Δευτέρα 12/9, που επιστρέφει η εκπομπή, κουτσομπολιά, συνταγές, συμβουλές ομορφιάς και μισή ώρα με Δήμο Βερύκιο και Σπύρο Λάμπρου.

9 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 4

Στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς «9 μήνες» του STAR, ένας ήρωας «τυφλωμένος από τη φιλοδοξία και μπλεγμένος στα πλοκάμια της “βρόμικης” πλευράς της πολιτικής, θα πάρει ένα δρόμο που σταδιακά θα τον οδηγήσει σε αδιέξοδο», δύο άλλοι «θα καταλάβουν ότι ο εφηβικός έρωτας δεν αντέχει στην κοινωνία των ενηλίκων, όταν μάλιστα αυτή η κοινωνία εκφράζεται και μέσα από τον αθέατο κόσμο της πολιτικής και της showbiz» (προσπαθούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό!), ενώ υπάρχει και μια εκπαιδεύτρια κινητικότητας τυφλών που «θα μπει ξαφνικά στη ζωή του Αντρέα, θα τον ερωτευθεί με πάθος και θα τον διεκδικήσει, αν και ο ακέραιος χαρακτήρας της δεν θα της επιτρέψει να χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα». Φυσικά βρισκόμαστε στον κόσμο της Άννας Αδριανού και αν έχετε αγωνία για τα (εξωφενικά) που περιμένουν τους ήρωές της, αναμείνατε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

9 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 5

Τρεις αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο, που περιστοιχίζονται μεταξύ άλλων από την «παντοτινή εχθρό τους που συνεχίζει να δολοπλοκεί σε βάρος τους με αμείωτο μίσος», από «ένα παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, θύμα απαγωγής και δουλεμπορίου, και προσπαθεί να ξεφύγει από τον αγοραίο έρωτα και ν’ αρχίσει μια φυσιολογική ζωή» (περιμένετε, έχει και καλύτερο) κι από έναν «αστυνόμο της Δίωξης, που αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του προκειμένου να σώσει την άρρωστη κόρη του», είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καθημερινής σειράς του STAR «Ζωή μου». Η σειρά βασίζεται σε ένα βιβλίο που... δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, ενώ το βιογραφικό της συγγραφέα Καρμέλας Κατσαμένη είναι ενδεικτικό για όσα περιμένουν τους τηλεθεατές: «Αποφοίτησε από Ανώτατη Σχολή Λογιστικής στη Γαλλία, όπου και εργάστηκε ως το 1992 ως υπεύθυνη ισολογισμών και οικονομικών δεδομένων. Ταυτόχρονα παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια πρακτικής παραψυχολογίας και μεταφυσικών επιστημών σε πολλές χώρες. Η έρευνά της επικεντρώθηκε στην τηλεπαθητική και τηλεμαγνητική ικανότητα του ανθρώπου.» Σαν να μην έφταναν αυτά, σύμβουλος σεναρίου είναι η Ντέλα Φώσκολου, κόρη του Νίκου Φώσκολου. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Γερονικολού, Κρίστη Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Αϊβάζης κ.ά., ενώ στη σκηνοθεσία συναντάμε και τον Αλέξανδρο Πανταζούδη (μακάρι να βάλει λίγο το χέρι του).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.