Το Wimbledon ξεκινά στα κανάλια Novasports

Το αρχαιότερο τουρνουά τένις, που θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 27/6 έως και την Κυριακή 10/7, θα καλυφθεί ζωντανά από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Το Wimbledon ξεκινά στα κανάλια Novasports

Η επιστροφή του Roger Federer μετά τον τραυματισμό του και της Serena Williams μετά την ήττα της στο Roland Garros από την Garbiñe Muguruza, η οποία έχει άλλη μια ευκαιρία εδώ να αποδείξει ότι είναι η επόμενη μεγάλη σταρ, θα βάλουν στην άκρη τις συζητήσεις για το Brexit ανάμεσα στους jet setters του τένις που θα παρακολουθήσουν τους κορυφαίους του αθλήματος στο χορτάρι του All England Club – αγνοώντας επίσης τις μετεωρολογικές προβλέψεις για βροχή την πρώτη εβδομάδα και καταναλώνοντας εθυμοτυπικά χιλιάδες κιλά φράουλες με κρέμα ή ζάχαρη.

Η 130ή διοργάνωση του Wimbledon, του αρχαιότερου και διασημότερου τουρνουά τένις, ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 27/6 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10/7. Θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports ως εξής: Τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν όλους τους αγώνες του Court 1, τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλλουν όλους τους αγώνες του Centre Court, ενώ στο Novasports 3 θα μεταδίδονται αγώνες από επιλεγμένα γήπεδα. Από την Πέμπτη 7/7 οι αγώνες του Centre Court θα μεταφερθούν στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με την ημιτελική και τελική φάση της διοργάνωσης. Τέλος, κάθε βράδυ στις 23:30, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας, θα προβάλλονται εκτενή στιγμιότυπα των αγώνων στο Novasports 24 HD. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την υπηρεσία Nova GO. Στιγμιότυπα από τους αγώνες και δηλώσεις των παικτών θα είναι διαθέσιμα στο www.novasports.gr/tennis/wimbledon.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.