(Ιστορική) πρεμιέρα του «Outcast» στο Facebook Live

Η νέα σειρά του Robert Kirkman έγραψε ιστορία ντεμπουτάροντας την περασμένη Παρασκευή στο δημοφιλέστερο social medium.

(Ιστορική) πρεμιέρα του «Outcast» στο Facebook Live

Για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ιστορία μία σειρά έκανε πρεμιέρα μέσω Facebook Live. Πρόκειται για το «Outcast», την καινούργια δημιουργία του Robert Kirkman, που προβλήθηκε μέσω της υπηρεσίας του δημοφιλέστερου social medium σε 61 χώρες στην Ευρώπη και την Αμερική πριν από την τηλεοπτική πρεμιέρα. Γι’ αυτή την πρωτοφανή κίνηση του Fox, του κορυφαίου ψυχαγωγικού καναλιού παγκοσμίως, ο Diego Londono, COO της Fox Networks Group, Europe & Africa, δήλωσε: «Χάρη στο “The Walking Dead”, ο Robert Kirkman έχει δημιουργήσει ένα στρατό από πιστούς fans, σε όλο τον πλανήτη. Το Fox είναι γνωστό ως “The Best, First”, δηλαδή για τη δέσμευσή του να προσφέρει πάντα το καλύτερο περιεχόμενο, πρώτο. Μέσα από τη συνεργασία μας με το Facebook, δίνουμε στους θεατές τη δυνατότητα να δουν τη νέα σειρά ταυτόχρονα στην Ευρώπη και την Αφρική. Το “Outcast”, μια πρωτότυπη παραγωγή της Fox Networks, δημιουργήθηκε από μια βραβευμένη ομάδα παραγωγής και υποστηρίζεται από ένα all-star cast. Είμαστε, λοιπόν, περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Facebook, για να δημιουργήσουμε ένα αληθινό τηλεοπτικό γεγονός, τεράστιας κλίμακας.»

(Ιστορική) πρεμιέρα του «Outcast» στο Facebook Live - εικόνα 1

Το «Outcast» είναι μια σειρά τρόμου που βασίζεται σε κόμικ του Robert Kirkman και μοιάζει με... υπαρξιακό update του «Εξορκιστή», καθώς ο ήρωάς του, ο Kyle Barnes, παλεύει με δαίμονες όλη του τη ζωή και προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται για να αποκτήσει επιτέλους μια κανονική ζωή. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται ο Patrick Fugit («Σχεδόν Διάσημοι», «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε»), ενώ στο πλευρό του έχει τον Philip Glenister («Ashes to Ashes», «Life on Mars») ως ιερέα με τους προσωπικούς του δαίμονες που συμπαραστέκεται στην αναζήτησή του. Με μια εναρκτήρια σκηνή που θα σας προβληματίσει για το τι θέμα μπορεί να έχει ο Robert Kirkman με τα παιδιά (συνδέστε τη με την έναρξη του «The Walking Dead»), με ρυθμό που δηλώνει το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των χαρακτήρων και όχι για την παράθεση σοκαριστικών σκηνών τρόμου, και με τη θαυμάσια μουσική του Atticus Ross (Όσκαρ για το «The Social Network»), το «Outcast» δείχνει να είναι μια σειρά που θα μας στοιχειώσει με την εξέλιξή της.

Από τις 6/6 και κάθε Δευτέρα στις 23:30, το FOX (μέσω OTE TV, Nova, Vodafone TV και CYTA τηλεόρασης) θα προβάλλει τα επεισόδια της νέας σειράς. Όλα τα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.