Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης γίνεται ξεναγός

Σε μια νέα εκπομπή του MEGA, ο ηθοποιός μας παρουσιάζει επτά μουσεία του δικτύου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης γίνεται ξεναγός

Σε μια νέα εκπομπή του MEGA, ο ηθοποιός μας παρουσιάζει επτά μουσεία του δικτύου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης γίνεται ξεναγός - εικόνα 1

Πολυάσχολος ο αγαπημένος ηθοποιός αυτήν τη σεζόν, πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του MEGA «Μάλιστα, σεφ!», ετοιμάζεται για τη μουσικοθεατρική παράσταση της ομάδας Άγαμοι Θύται στο «Anodos» και από τις 20/12 στη σειρά ντοκιμαντέρ «Επτά μουσεία, ένα ταξίδι» γίνεται ξεναγός μας σε επτά μουσεία που εντάσσονται στο δίκτυο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.
Αυτά είναι το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα στον Βόλο, το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, το Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο της Τήνου, το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα, το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου και το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας – σύντομα στο δίκτυο θα ενταχθούν το Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων και το Μουσείο Μαστίχας Χίου.
Καθώς οι χώροι και τα εκθέματα είναι συνδεδεμένα με την παραγωγική δραστηριότητα κάθε τόπου, ο αναπάντεχος ξεναγός μας θα συνδυάσει την παρουσίαση των μουσείων με μαρτυρίες από ντόπιους τεχνίτες, παραγωγούς και εργάτες εργοστασίων, καθώς και κατοίκων των περιοχών. Την πρωτότυπη μουσική της σειράς ντοκιμαντέρ έχει γράψει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Η σειρά «Επτά μουσεία, ένα ταξίδι» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20/12 στις 17:20 στο MEGA.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Σειρές που θα σου αρέσουν αν είσαι fan του Elite στο Netflix

Αναλαμβάνουμε τον ρόλο του αλγόριθμου και σου προτείνουμε 7 σειρές που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το Elite του Netflix.

07/12/2022

Οι χριστουγεννιάτικες προτάσεις της Cosmote TV

To εορταστικό pop up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD έρχεται και φέτος με περισσότερες από 90 ταινίες για όλη την οικογένεια.

Όλα όσα γνωρίζουμε για το "Enola Holmes 3"

Η Μάιλι Μπόμπι Μπράουν έχει κάνει τον κόσμο να μιλά ξανά για αυτήν.

Σάρα Ράφερτι, A Woman We Love

Η κοκκινομάλλα αριστοκράτισσα που έμαθες από το Suits ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω της στα pool parties.

TV pick: Must see αφιέρωμα στην ελληνική μυθοπλασία από το "Mega Stories"

Πώς γεννήθηκαν τα μεγαλύτερα ελληνικά σίριαλ; Από τους "Απαράδεκτους", τα "Εγκλήματα" και το "Παρά Πέντε" μέχρι το "Νησί" και τις "Άγριες μέλισσες", η Δώρα Αναγνωστοπούλου συζητά με δημιουργούς και πρωταγωνιστές και εξερευνά τον κόσμο της τηλεοπτικής δημιουργίας και τη διαδρομή από την έμπνευση στην επιτυχία.

Η πραγματική ιστορία πίσω από το Blockbuster στο Netflix

Το τελευταίο κατάστημα Blockbuster στον κόσμο έχει γίνει πια, σειρά.