Ο Daniel Craig ονειρεύεται γυρίσματα στην Ελλάδα

Ο Βρετανός ηθοποιός εκφράζει την επιθυμία του μιλώντας αποκλειστικά στο «Buzz» του OTE TV την Κυριακή 31/10, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας του «Spectre».

Ο Daniel Craig ονειρεύεται γυρίσματα στην Ελλάδα

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Spectre» πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και εκεί βρέθηκε αποκλειστικά ο Γιώργος Σατσίδης για να μιλήσει με τον Daniel Craig, να συναντήσει το καστ της ταινίας και να καλύψει την εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων μέλη της βασιλικής οικογένειας. Λίγο πριν την πρεμιέρα της 24ης ταινίας του κατασκοπικού franchise, που θα βγει στις δικές μας αίθουσες στις 12/11 και της οποίας η πρώτη τηλεοπτική προβολή θα γίνει αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA το 2016, ο Daniel Craig μιλάει στον παρουσιαστή της εκπομπής «Buzz» «για το ρόλο που τον καθιέρωσε ως παγκόσμιο αστέρα, τη “μάχη” που δίνει για να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλας, καθώς και για το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των απαιτητικών σκηνών δράσης του “Spectre” και τον έβγαλε εκτός γυρισμάτων για δύο εβδομάδες». Ο Βρετανός ηθοποιός εκφράζει επίσης την επιθυμία να έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα μιας ταινίας, η οποία θα μπορούσε να είναι η επόμενη του James Bond.

Μέχρι λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του «Spectre» (συγκεκριμένα μέχρι τις 15/11), ο James Bond θα βρίσκεται στην υπηρεσία της διασκέδασής σας στο pop up κανάλι OTE CINEMA 007, όπου προβάλλονται όλες οι ταινίες του αγαπημένου πράκτορα, ντοκιμαντέρ making of και θεματικά αφιερώματα.

Η αποκλειστική ανταπόκριση του Γιώργου Σατσίδη από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Spectre» και η συνέντευξη με τον Daniel Craig προβάλλονται την Κυριακή 31/10 στο «Buzz» (20:30, OTE CINEMA 1). Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.