«Hermanos»: Ένα ερωτικό τρίγωνο στον ALPHA

Μετά το «Αυτοί που επιστρέφουν», ο ALPHA συνεχίζει να προτείνει ενδιαφέροντα δείγματα ευρωπαϊκής τηλεοπτικής μυθοπλασίας κι από την Τρίτη 6/10 σειρά έχει το ισπανικό «Hermanos».   

«Hermanos»: Ένα ερωτικό τρίγωνο στον ALPHA

Πέρυσι ο ALPHA έφερε σε ένα ανύποπτο κοινό το «Αυτοί που επιστρέφουν». Το γαλλικό μεταφυσικό-ψυχολογικό θρίλερ απέδειξε ότι η ευρωπαϊκή τηλεοπτική μυθοπλασία έχει να επιδείξει αξιόλογα δείγματα, που αποτελούν μια εναλλακτική στην παντοδύναμη κυριαρχία της αμερικανικής τηλεόρασης. Από την Τρίτη 6/10, το κανάλι παρουσιάζει το «Hermanos», μια ισπανική σειρά που αφηγείται μια ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δύο αδέρφια και μια γυναίκα με φόντο τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις από τη δεκαετία του 1980 και μετά. Η υπόθεση της σειράς σύμφωνα με το δελτίο Τύπου:

Δύο αδέλφια, ο Χουάν και ο Αλμπέρτο, είναι ερωτευμένοι με την ίδια κοπέλα, τη γειτόνισσά τους Βιρτζίνια. Μαζί και οι τρεις, έχουν αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό, που δεν μπορεί να σπάσει εύκολα. Δεκαετία του ’80: Η φτωχική ζωή τους σε εργατική συνοικία της Μαδρίτης κάνει αυτήν τη σχέση ακόμα πιο δυνατή. Όμως τα όνειρα που τρέφει ο καθένας ξεχωριστά είναι πολύ φιλόδοξα για να τους κρατήσουν μαζί. Σύντομα, η αποφασιστική Βιρτζίνια θα γίνει μια μαχητική δημοσιογράφος. Παράλληλα, ο δυναμικός Χουάν θα ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας μποξέρ, ενώ ο Αλμπέρτο, που διψά για γνώση και δύναμη, θα κατακτήσει μια πανεπιστημιακή θέση στο τμήμα της Νομικής. Ωστόσο ένα απροσδόκητο γεγονός έρχεται σύντομα να απειλήσει τον παράξενο δεσμό που τους δένει, φέρνοντας αργά ή γρήγορα τον έναν απέναντι στον άλλον. Στο μεταξύ, οι πολιτικές αλλαγές στην Ισπανία είναι ραγδαίες και σαρωτικές. Οι νέες συνθήκες τους βρίσκουν σε διαφορετικά μέτωπα: τη Βιρτζίνια ως αναγνωρισμένη δημοσιογράφο, τον Χουάν ως επικεφαλής ενός σημαντικού εργατικού συνδικάτου και τον Αλμπέρτο στα ρετιρέ της πολιτικής εξουσίας. Μέσα στη δίνη των εξελίξεων, όμως, η σπίθα του παλιού έρωτά τους δεν θα αργήσει να γίνει η πιο επικίνδυνη πυρκαγιά.

Το «Hermanos» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6/10 στις 23:00 στον ALPHA. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.