afieroma

Οι σεφ των διακοπών

21 εστιατόρια - προορισμός σε όλη την Ελλάδα που πρέπει να δοκιμάσετε

Το Μανιτάρι

Το Μανιτάρι Θεσσαλονίκη

Διμιουργική γαστρονομία

Μια ξεχωριστή γευστική πρόταση, όπου ο βραβευμένος consulting chef Δημήτρης Παμπόρης μαζί με τον chef Νίκο Κολτσίδα έχουν επιμεληθεί ένα μενού που παντρεύει δημιουργικά τη Μεσόγειο με την Ελλάδα.

Μια ξεχωριστή γευστική πρόταση, αν ο δρόμος σάς φέρει προς Θεσσαλονίκη στη διάρκεια των καλοκαιρινών σας road trips στη Βόρεια Ελλάδα. Σε ένα χαλαρό χώρο με πολύ ξύλο, γήινα χρώματα και έξυπνες διακοσμητικές ιδέες στην Καλαμαριά, θα δοκιμάσετε ένα μενού που έχουν επιμεληθεί ο βραβευμένος consulting σεφ Δημήτρης Παμπόρης μαζί με τον chef Νίκο Κολτσίδα με στόχο να παντρέψουν δημιουργικά τη Μεσόγειο με την Ελλάδα, δίνοντας έμφαση σε πρώτες ύλες από διαφορετικές γωνιές της χώρας. Τα ελληνικά προϊόντα αναδεικνύονται με δημιουργικότητα σε συνθέσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Οι αναπαυτικοί καναπέδες, τα μοναστηριακά τραπέζια και τα πρωτότυπα φωτιστικά χαρίζουν στο χώρο στιλ και άνεση, καθώς παρελαύνουν ξεχωριστά πιάτα, όπως η σαλάτα σαν σπανακόπιτα, οι τραβηχτές πίτες Μάνης με σύγκλινο, χόρτα και κρέμα φέτας με ταχίνι, τα πικάντικα μπουτάκια κοτόπουλου με ρούμι και μαύρη ζάχαρη ή το ζουμερό κριθαρότο με σαλάμι Λευκάδας, κρέμα από ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και πορτοκάλι.

TIP:

Το Μανιτάρι Θ. Σοφούλη 57, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη , www.to-manitari.gr