Barabicu

Σύγχρονη κρεατοφαγία με chill out διάθεση


Kλείνει ήδη τέσσερα χρόνια λειτουργίας το όμορφο εστιατόριο που έφτια­ξε η Μπέσσυ Τόγια, η κόρη της Ρένας της Φτελιάς. Μέσα σε αυτό το διάστημα το ρεπερτόριό του εμπλουτίστηκε με νέες επιλογές: μπριζόλα, σταβλίσια μπριζόλα και tomahawk μαύρου χοίρου, μοσχαρίσια­ μπριζόλα dry aged 30 ημερών, κοτόπουλο στη σούβλα 400 γραμ. μαριναρισμένο με μυστικά μπαχαρικά, λουκάνικα και τσορίθο, ενώ παράλληλα διατηρούν τα best of του καταλόγου, όπως η πικάνια, το σατομπριάν και το rib eye.

Ακόμη, επειδή πολλοί πελάτες το ζητούσαν, έχουν εντάξει στο μενού ορισμένα αξέχαστα signature πιάτα της Ρένας: κολοκυθόσουπα, «τυΡένιες» μπουκιές με κανταΐφι, ταλιάτα με ταλιατέλες και τριμμένη μυζήθρα, που είναι η μοντέρνα εκδοχή της παστιτσάδας. Χαλαρός και ανεπιτήδευτος ο χώρος, με απαλά χρώματα και αναπαυτικούς καναπέδες, αλλά και μουσική με lounge, jazz και soul διάθεση (εδώ έρχεσαι για μια συνολικά chill out έξοδο). DJ set κάθε Σαββάτο καθώς και μουσικά events μέσα στην εβδομάδα (θα ενημερωθείτε σχετικά μέσω facebook).

25ης Μαρτίου 28, Νέο Ψυχικό, 2106748718

Ο χάρτης

25ης Μαρτίου 28, Ν. Ψυχικό

Τηλ. 2106743874, 2106748718

Site: http://www.barabicu.gr

Facebook: https://www.facebook.com/barabicu.gr/


Τα εστιατόρια

Carnicero - Meat & Delicatessen