Τα Παπάκια

Ύφος μπιστρό και κρεατοφαγία επιπέδου


Ολοκαίνουργιο all day bistrot στον Χολαργό, μοντέρνο, φιλικό και με πολύ προσεγμένη κουζίνα, που κρατάει ιδιαίτερη θέση για τα κρεατικά επιπέδου. Η δράση ξεκινάει με πρωινό και συνεχίζει με brunch όπου όλα είναι χειροποίητα – ακόμη και η πραλίνα! Το μενού, με επικεφαλής στην κουζίνα τον σεφ Αδάμ Παπαδάκη, περιλαμβάνει από ωραίες σαλάτες μέχρι ζυμαρικά, ριζότο και πίτσα (και αυτή χειροποίητη).

Η συνεργασία του μαγαζιού με τη Φάρμα Μπράλου φέρνει στο τραπέζι μας πολύ νόστιμες βουβαλίσιες μπριζόλες από την Κερκίνη, ταλιάτα από ελληνικό μοσχάρι και μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κρέας, μπέργκερ και φιλέτα. Προφανώς η πάπια δίνει το «παρών», όπως θα περίμενες σε ένα εστιατόριο με αυτό­ το όνομα. Και πρόκειται για μια πάπια πολύ ξεχωριστή –κόκκινη αγριόπαπια συγκεκριμένα–, της οποίας τη μοναδική νοστιμιά σίγουρα θα εκτιμήσουν οι γνώστες.

Μεγάλες τζαμαρίες, άνετη μπάρα, μοναστηριακά τραπέζια και σφαιρικά γυάλινα φωτιστικά δίνουν το στίγμα­ της διακόσμησης, η οποία, λιτή και απέριττή, παραχωρεί τον πρώτο ρόλο στα εδέσματα του μενού. Στα συν οι ατμοσφαιρικές live μουσικές βραδιές σε τζαζ ύφος – αναζητήστε τις σχετικές ανακοινώσεις στο fb.

Λεωφ. Μεσογείων 254, 2106540066-7, www.stapapakia.gr

Ο χάρτης

Λεωφ. Μεσογείων 254, Χολαργός

Τηλ. 2106540066-7

Site: https://www.stapapakia.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/stapapakia/


Τα εστιατόρια

Carnicero - Meat & Delicatessen