Roasted by Mimaya

Καλοπέραση σε κρεατοφαγική αρένα


Περνώντας με άνεση από το ένα είδος κουζίνας στο άλλο, ο σεφ Μιχάλης Ηρωγλίδης δείχνει με τη μετατροπή του «Mimaya» της Γλυφάδας σε «Roasted by Mimaya» το ταλέντο­ του στην κρεατολαγνική αρένα. Κεμπάπ και παϊ­δάκια κοτόπουλου, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες, flank από Black Angus, tri-tip, όλα τέλεια ψημένα, και –last but not least– πεντανόστιμο χοιρινό Braten, καραμελωμένο στο φούρνο με μέλι και μαύρη μπίρα.

Η παρουσίαση των εδεσμάτων συμπληρώνει οπτικά τη γευστική απόλαυση: τα καλούδια έρχονται σε μεγάλες ξύλινες πιατέλες, τα σουβλάκια και τα κεμπάπ κρέμονται από ψηλά μεταλλικά πλαίσια, τα ορεκτικά σερβίρονται σε διώροφους δίσκους... Τα πιτάκια τους ανταγωνίζονται τα υπέροχα ποντιακά ψωμάκια σε συνταγή της μαμάς του σεφ και ο καβουρμάς σε πήλινο με ντομάτα και αβγό είναι ακαταμάχητος. Χαλαρός, άνετος και φωτεινός ο χώρος στα λευκά, ευγενέστατο προσωπικό και μια διονυσιακή αίσθηση αφθονίας και καλοπέρασης διάχυτη στο χώρο.

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, 2108944850, www.mimaya.gr

Ο χάρτης

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα

Τηλ. 2108944850

Site: https://www.mimaya.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/MimayaRGlyfada/


Τα εστιατόρια

Carnicero - Meat & Delicatessen