Wolves of Kitchen

Επιστροφή στις ρίζες!


Από τον Ορνό της Μυκόνου, όπου έκανε πρεμιέρα πέρυσι το καλοκαίρι, το all day εστιατόριο με το σημαδιακό περί των προθέσεών του όνομα «Wolves of Kitchen» άνοιξε μόλις πριν από λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό.

Ο σεφ και ιδιοκτήτης Άλσι Σινανάι ανεμίζει σημαία κρεατοφαγική, με μεράκι και με μότο «επιστροφή στις ρίζες»: ο ξυλόφουρνος, ο φούρνος josper και η ροτισερί είναι φτιαγμένα από τον ίδιο, το ηλεκτρικό ρεύμα έχει εξοριστεί και τα ψησίματα γίνονται σε κάρβουνο από ξύλο οξιάς, η ανοιχτή κουζίνα θυμίζει χωριό και στο ντεκόρ κυριαρχεί το τραχύ ξύλο. Τα κρεατικά είναι ελληνικά κατά 90% σε αμερικάνικες κοπές (flank steak, Porterhouse, tomahawk) συν τεράστιες σπαλομπριζόλες και ιβηρική presa που σιτεύονται, καπνίζονται και παστώνονται in house.

Χειροποίητα είναι και τα λουκάνικα, οι πίτες και τα ψωμιά. Σπέσιαλ απολαύσεις η τραγανή πανσέτα που σιτεύεται για τρεις ημέρες και το παστό αρνίσιο μπούτι που καπνίζεται για 18 ώρες και ψήνεται στη σχάρα.

Highlights του brunch (11 π.μ.-4 μ.μ.) τα εκλεκτά σάντουιτς με καπνιστή­ μπρισκέτα και, φυσικά, τα αβγά σε... χίλιες και μία εκδοχές (στη θράκα με τσορίθο, ντομάτα και σπανάκι, scrambled, βραστά-καπνιστά, ποσέ, τηγανητά με σιτεμένο μοσχάρι, ντομάτα και πατάτες). Μεγάλη λίστα κρασιών, πολλές ψαγμένες μπίρες και κοκτέιλ από τον Κωνσταντίνο Κώτσο.

Δημ. Βασιλείου 16, Ν. Ψυχικό, 2106713997

Ο χάρτης

Δημητρίου Βασιλείου 16, Ν. Ψυχικό

Τηλ. 2106713997

Site: http:/wolvesofkitchen.com

Facebook: https://www.facebook.com/pg/wolvesofkitchen/about/?ref=page_internal


Τα εστιατόρια

Carnicero - Meat & Delicatessen