Tηλέμαχος Athens

Ανθολογία κρέατος


Aπό τους πρώτους διδάξαντες του σωστού ψησίματος και του σιτέματος, ο Γιώργος και ο Κώστας Τσιλιγκίρης έχουν σφραγίσει την εξέλιξη της αθηναϊκής κρεατοφαγίας. Στην Κηφισιά­ έχουν κάψει κρεατόφιλες καρδιές.

Τώρα που άλλο ένα ψαγμένο σενάριο με την υπογραφή τους έχει για σκηνικό το κέντρο της πόλης, οι μπριζόλες λαιμού από μαύρο χοίρο, ο θρακιώτικος καβουρμάς, το κοκορέτσι και το αρνάκι γάλακτος στη σούβλα, το χοιρινό Iberico ελληνικής εκτροφής, το φιλεταρισμένο πρόβατο και η βοδινή σπαλομπριζόλα ωρίμανσης έρχονται τυλιγμένα σε κομψή αστική αύρα.

Κάτω από τον εντυπωσιακό πολυέλαιο, με φόντο ένα wine bar που ξεπερνά τις 200 ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, όπου μπορείς κάλλιστα να πιεις το κρασί σου με ένα εξαιρετικό πλατό ντόπιων αλλαντικών, η υψηλή κρεατική συναντά τη χασάπικη κουζίνα.

Αυτές τις ημέρες ετοιμάζονται να λανσάρουν και μια σειρά από κρύα σάντουιτς με steak, φιλέτο, ταρτάρ και κρύο αρνί, που θα μπορείς να πάρεις και to go, προσθέτοντας έτσι μια πινελιά καθημερινής απόλαυσης στο meat parade.

Πανεπιστημίου 10 (στοά), 2103613300, www.telemachosathens.gr, Telemachos Athens

Ο χάρτης

Πανεπιστημίου 10 (στοά), Σύνταγμα

Τηλ. 2103613300-1

Site: https://www.telemachosathens.gr

Facebook: https://www.facebook.com/telemachosathens/


Τα εστιατόρια

ΔΩΔΩΝΗ - Η γεύση του καλού