Σιγκαπούρη

Τι να δείτε

Μουσείο Ασιατικών Πολιτισμών
Οι κουλτούρες που έπλασαν το αντιφατικό τοπίο της πόλης –κινέζικη, ινδική, μαλαισιανή– συναντούν πολύχρωμους θησαυρούς απ’ την υπόλοιπη Νοτιανατολική Ασία και τον μουσουλμανικό κόσμο σ’ ένα εντυπωσιακό ταξίδι στο χρόνο.
Ζωολογικός Κήπος & Βραδινό Σαφάρι
Λευκές τίγρεις και παιχνιδιάρηδες ουρακοτάγκοι θα σας υποδεχτούν (με περισσότερο ή λιγότερο ενθουσιασμό) στο φυσικό περιβάλλον μιας τροπικής ζούγκλας. Μετά τη δύση του ηλίου, το τραμ σας περιμένει για μια βόλτα στις γειτονιές των ινδικών ρινόκερων και των πούμα.
Μικρή Ινδία
Νότες Μπόλιγουντ ανατολικά του ποταμού, όπου θα φάτε τηγανητά chapatis, θα περιπλανηθείτε στους ινδουιστικούς ναούς (όπως ο εντυπωσιακός Sri Veeramakaliamman) και τα μικρομάγαζα του Serangoon Road – αντίδοτο σ’ ένα αχόρταγο μοντερνιστικό παρόν.
Ξενοδοχείο Raffles
Σήμα κατατεθέν της Αποικιοκρατίας (απ’ το 19ο αιώνα), στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια-μπαρ του οποίου θ’ απολαύσετε αυθεντικά Singapore Slings και θα ξεκινήστε τις εξερευνήσεις σας στην ομώνυμη περιοχή: τη μαρίνα με τους επιβλητικούς γύρω ουρανοξύστες, τη ρόδα Singapore Flyer, το πρώην καθολικό μοναστήρι Chijmes – η γοτθική πρόσοψη του οποίου κρύβει πλέον ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό και εμπορικό κέντρο.
Bukit Timah
Τα πανάκριβα σπίτια των διασημοτήτων της περιοχής συνορεύουν με μια προστατευόμενη, υγρή και λασπώδη τροπική έκταση, που σκαρφαλώνει την κορυφή Bukit Timah στα 163.63 μ., χαρίζοντας μαγευτική θέα.

banner
Guide
banner
Ταξίδια για κάθε στυλ