Κολομβία

Τι να δείτε

Parque Arqueologico de San Agustin
Το αρχαιολογικό πάρκο βρίσκεται στην περιοχή της Huila. Τα υπερμεγέθη αγάλματα, σφυρηλατημένα από γηγενείς φυλές ινδιάνων πάνω σε πέτρα, μαρτυρούν το επίπεδο των προ-ισπανικών πολιτισμών. Ο χώρος αποτελείται από 4 mesitas (λόφοι που φτιάχτηκαν από τον άνθρωπο), συμπλέγματα νεκροταφείων και το Bosque de las Estatuas με 39 αγάλματα. Η διευθέτηση του χώρου και η συμβολική γλυπτική μαρτυρούν το επίπεδο των γηγενών πληθυσμών, οι οποίοι έζησαν στη χώρα πάνω από 15 αιώνες προτού εκδιωχθούν από τα εδάφη τους. Parque Nacional del Cafe
Το θεματικό Εθνικό Πάρκο του Καφέ βρίσκεται στο Quindio και στεγάζει το μουσείο με τις μόνιμες εκθέσεις για την καλλιέργεια, την ιστορία και την κουλτούρα του καφέ.
Museo del Oro
Ο χρυσός υπήρξε για τους Κολομβιανούς ιερό μέταλλο: ήταν σύμβολο γονιμότητας και ισχύος καθώς πίστευαν ότι δέχεται την ενέργεια του ήλιου. Σε αυτό το μουσείο της Μπογκοτά θα δείτε 34.000 εκθέματα, ανάμεσα στα οποία και το θαυμάσιο «Balsa Muisca» (Σχεδία των Μούισκα).
Museo Botero
Η δωρεά των έργων τέχνης του Κολομβιανού ζωγράφου Φερνάντο Μποτέρο βρήκε το σπίτι της στο ομώνυμο μουσείο της Μπογκοτά. Η συλλογή περιλαμβάνει 85 έργα του 19ου και των αρχών του 20ού αιώνα, εκτός από τα δικά του, παρουσιάζονται κι έργα των Νταλί, Ρενουάρ, Πικάσο, Ματίς, Σαγκάλ και Ντεγκά.

banner
Guide
banner
Ταξίδια για κάθε στυλ