Σεϋχέλλες

Τι να δείτε

Morne Seychellois National Park
Το εκπληκτικής ομορφιάς εθνικό πάρκο του νησιού Mahe διαθέτει πολλά μονοπάτια με σήμανση. Ο καλύτερος τρόπος για να το επισκεφθείτε είναι κάνετε έναν περίπατο με ξεναγό. Ωστόσο και ο δρόμος από τη Victoria στο Port Glaud που περνά μέσα από το πάρκο είναι on the road απόλαυση.
Vallee de Mai
Το Εθνικό Πάρκο του νησιού Praslin έχει αναγνωριστεί ως μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία φυτών και ζώων, μεταξύ αυτών και ένα δάσος 4.000 σπάνιων φοινικόδεντρων («Coco de mer»).
Ατόλη Aldabra
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοραλλιογενή ατόλη του κόσμου, η οποία περιλαμβάνει λιμνοθάλασσα. Τεράστιες χελώνες στην ξηρά, καρχαρίες και σαλάχια στη θάλασσα κυκλοφορούν ανενόχλητα στο φυσικό τους περιβάλλον που, λόγω της απομόνωσης της ατόλης, έχει υποστεί ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση.
Mahe
Στο μεγαλύτερο νησί της χώρας αξίζει τον κόπο ένας περίπατος κατά μήκος της ακτογραμμής από το Beau Vallon έως το Anse Major (περίπου 2 ώρες) αλλά και η διαδρομή από το Anse Takamaka (στα νοτιοδυτικά) μέχρι το Port Launay (στα βορειοδυτικά).

banner
Guide
banner
Ταξίδια για κάθε στυλ