Χονκ Κονκ

Τι να δείτε

The Peak
Συναρπαστική θέα του κέντρου και του λιμανιού της Βικτώρια. Θα ανεβείτε με το χαρακτηριστικό κόκκινο τραμ – ακολουθεί πιστά τη διαδρομή απ’ το 1888.
Ναός Γουόνγκ Τάι Σιν
Απ’ τη στιγμή που θα μπείτε μέσα στο πληθωρικό πνευματικό του σύμπαν, σας περιμένει ένας χορός από χρώματα (οι κόκκινες πύλες, το χρυσό ταβάνι, τα πολύχρωμα γλυπτά) – αλλά και το μέλλον σας, όπως το ορίζουν τα τυχερά μπαμπού ξυλάκια kau cim.
Λιμάνι Victoria
Μια θάλασσα από ουρανοξύστες, με φόντο τα πίσω βουνά, ξεδιπλώνει πανοραμικά το όραμα μιας φιλόδοξης καπιταλιστικής μητρόπολης. Μετά το σούρουπο, ένα πολύχρωμο κοκτέιλ από φώτα νέον τη μετατρέπουν σ’ ένα μεθυστικό αστικό αστικό λούνα παρκ.
Λιμάνι Aberdeen
Ένα πλωτό χωριό από παραδοσιακές ψαρόβαρκες θα σας φανερώσει το αυθεντικό πρόσωπο του Χονγκ Κονγκ. Εκεί κοντά υψώνεται και το εντυπωσιακό Jumbo Floating Restaurant όπου θα δοκιμάσετε πρωτότυπα καντονέζικα πιάτα, ανάμεσα σε άλλες attractions.
Ιππόδρομος Happy Valley
Στην περιοχή της Χαρούμενης Κοιλάδας, στο κέντρο της πόλης, ένας ιππόδρομος φιλοξενεί φρενήρεις κούρσες με φόντο τους ουρανοξύστες, αλλά και τα συχνά μποτιλιαρίσματα στους γύρω δρόμους.

banner
Guide
banner
Ταξίδια για κάθε στυλ
banner
banner