Χιονοδρομικό Παρνασσού: Φύγαμε για τα σλάλομ των γιορτών 21/12/2022

Ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο, με τις εγκαταστάσεις του σε πλήρη ετοιμότητα και τα σαλέ του έτοιμα να μας αγκαλιάσουν με το χειμωνιάτικο πνεύμα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανοίγει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου για τους επισκέπτες, ενώ σύμφωνα με τις μετεωρολογικές συνθήκες δεν προβλέπεται τις επόμενες μέρες να καταστεί δυνατή η χιονοδρομία. Ωστόσο, οι φίλοι του βουνού μπορούν να επισκέπτονται τα Σαλέ του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της Ελλάδας για να θαυμάσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο του Παρνασσού, να χρησιμοποιήσουν τους υπερσύγχρονους αναβατήρες για μία πανοραμική βόλτα και να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα ή φαγητό σε έναν από τους πολλούς χώρους εστίασης, κάνοντας την εμπειρία πιο ζεστή στο χειμωνιάτικο τοπίο.

banner

Καθ’ οδόν προς το πεπρωμένο του ως ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός 12μηνης λειτουργίας, στην καρδιά του χειμώνα φοράει τα πιο λαμπερά του, με χώρους ανασχεδιασμένους σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους λάτρεις του χιονιού: από τους ακραιφνείς fans της περιπέτειας, μέχρι τους πιο casual λάτρεις της μαγευτικής φύσης που το περιβάλλει.

Με 23 πίστες, 17 αναβατήρες, 7 χιονοδρικές διαδρομές και 7 μονοπάτια συνολικού μήκους 34 χιλιομέτρων, ο Παρνασσός είναι απόλυτος προορισμός για τους έμπειρους της χιονισμένης αδρεναλίνης, που δεν χρειάζεται συστάσεις. Ακόμη και για τους πιο χαλαρούς επισκέπτες του βουνού, όμως, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ξεδιπλώνει μοναδικά θέλγητρα: το σαλέ Φτερόλακας, πλήρως αναβαθμισμένο και λειτουργικό, θα αποδειχθεί ένας μικρός παράδεισος χαλάρωσης, ενώ για τους πρωτάρηδες της χιονισμένης δράσης, τα εμπορικά καταστήματα, τα spots ενοικίασης εξοπλισμού, αλλά και οι χώροι μαθημάτων, μπορούν να γίνουν ο πρώτος σταθμός για μια… καριέρα στις πίστες.

banner

Καλωσορίζοντας κάθε επισκέπτη του φιλόξενα, το Κέντρο έχει μεριμνήσει ώστε και τα άτομα με αναπηρία να μπορούν να απολαμβάνουν χωρίς δυσκολίες τη χιονοδρομική εμπειρία, με ειδικές ράμπες και ασφαλτόστρωση, ενώ επειδή το φαγητό κάνει κάθε εμπειρία πιο ζεστή, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού λειτουργούν και χώροι εστίασης ιδανικοί για ένα ζεστό ρόφημα ή ένα χορταστικό γεύμα, με φόντο το χειμωνιάτικο, χιονισμένο τοπίο. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ανοίγουν οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για τους επισκέπτες και σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, θα ακολουθήσει το σταδιακό άνοιγμα των πιστών για τους χιονοδρόμους ώστε να απολαύσουν και πάλι το αγαπημένο τους άθλημα.

Δείτε περισσότερα και κλείστε ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του κέντρου www.parnassos-ski.gr, IG: parnassosski_official, FB: parnassosski.gr

banner
banner