Επετειακό ζεν retreat στη Μεσσηνιακή Μάνη 05/10/2022

Σε έναν διαφορετικό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, που θα περιλαμβάνει καθημερινή γιόγκα, διαλογισμό και νόστιμο, υγιεινό φαγητό, μας καλεί το ξεχωριστό «Zen Rocks» για ένα ακόμη Yoga Retreat.

Αυτή τη φορά, θα ταξιδέψουμε ως τη Μάνη για να εξασκηθούμε στην Abhaya Yoga και σε ταντρικούς διαλογισμούς με στόχο να μας δείξουν τον τρόπο για αίσθηση ελευθερίας, στιγμιαία χαρά και απόλαυση.

banner

Μεταξύ άλλων, η Βιβή Λέτσου, δημιουργός του Abhaya Yoga και ιδρύτρια του Zen Rocks, που μαζί με την Νάνσυ Χιτζανίδου θα είναι οι καθοδηγητές μας σε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία, αναφέρει: "Η Τάντρα είναι το μονοπάτι που οδηγεί απευθείας στη Χαρά, την Ελευθερία και την Έκσταση στην παρούσα χρονική στιγμή. H Vijnana Bhairava Tantra είναι ένα κείμενο που προσφέρει άμεσες μεθόδους πρακτικής (μέσα από αναπνοή και διαλογισμό), ως ένα μονοπάτι για να συνδεθούμε με τη θεϊκή μας φύση και να απελευθερωθούμε από τα στενά όρια της καθημερινής μας νοητικής λειτουργίας. Σ' αυτό το retreat, θα εστιάσουμε την πρακτική μας στις κομβικές μεθόδους Pranayama και Διαλογισμού από αυτό το κείμενο, που μας επιτρέπουν άμεσα την πρόσβαση στην εσωτερική χαρά και έκσταση. Η εσωτερική ελευθερία που βιώνουμε μέσα από τη βαθιά και αυθεντική Ταντρική πρακτική και φιλοσοφία, φέρνει αληθινή απελευθέρωση και ευδαιμονία σε κάθε στιγμή της ζωής!"

Το πάθος της Βιβής Λέτσου, οδήγησε πάνω από 200 εκπαιδευόμενους να ακολουθήσουν αυτό το εντατικό ταξίδι μαζί της. Πηγή έμπνευσης της Νάνσυ Χιτζανίδου για την πρακτική της είναι οι δάσκαλοί της και από το 2008 έως σήμερα, διδάσκει τάξεις, εισηγείται σεμινάρια και συμμετέχει σε Προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων, όπου η σωματική άσκηση, ο διαλογισμός και η φιλοσοφία της Γιόγκα, εμπνέουν και καθοδηγούν το ένα το άλλο.

Το περιβάλλον σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Μανιάτικης φύσης με άπλετη θέα, η θετική ενέργεια, οι άνθρωποι και το γεμάτο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή φθινοπωρινή εμπειρία.

banner
banner
banner