Το «Grande Albergo delle Rose» ανθίζει ξανά στη Ρόδο 10/06/2022

Το ιστορικό boutique ξενοδοχείο του Νησιού των Ιπποτών επιστρέφει ως ένα ανανεωμένο στολίδι 33ων σουιτών με butler service, τρία εστιατόρια, πισίνα, σπα και χαμάμ, αλλά και άμεση πρόσβαση στο καζίνο της Ρόδου.

banner

Ένας ανθός της Ρόδου ανοίγει ξανά τα ροδοπέταλά του, με το «Grande Albergo delle Rose», να επιστρέφει με αέρα ανανέωσης στις 33 σουίτες του, τα τρία εστιατόρια, την πισίνα, το σπα και το χαμάμ του. Ένα από τα εμβλήματα του ξενοδοχειακού χάρτη του νησιού και συνδεδεμένο με την αφρόκρεμα των επισκεπτών που έχει υποδεχτεί το Νησί των Ιπποτών, από το 1927 που το ιστορικό ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του, το «Grande Albergo delle Rose» επανέρχεται στο χάρτη της ροδίτικης φιλοξενίας, προσφέροντας εμπειρία διαμονής με αριστοκρατική πατίνα.

Ένα συλλεκτικό αρχιτεκτονικό διαμάντι, το «Ξενοδοχείο των Ρόδων», όπως μεταφράζεται το όνομά του στα ελληνικά, είναι ένα μεγαλόπρεπο σημείο αναφοράς στην ιστορία της Ρόδου, κι αυτό όχι μόνο επειδή φέρει τη σφραγίδα του Ιταλού κυβερνήτη Mario Lago στην αραβική, βυζαντινή και ενετική τεχνοτροπία του. Έδρα της Συμφωνίας Ειρήνης που υπογράφηκε στους χώρους του ξενοδοχείου το 1949 και σήμανε την κατάπαυση πυρός του Αραβο-Ισραηλινού πολέμου, το «Grande Albergo delle Rose» αποτέλεσε την απαρχή της αλματώδους τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, έχοντας στις δεκαετίες της λειτουργίας του υποδεχτεί προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως ο Winston Churchill, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και πολλοί άλλοι.

banner

Ιδανικά τοποθετημένο σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, πάνω στη θάλασσα, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το Ενετικό Κάστρο των Ιπποτών και την Παλιά Πόλη της Ρόδου, τo 2004 ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα suite only boutique ξενοδοχείο, ανακτώντας την αίγλη του παρελθόντος, διακοσμημένο σε απαράμιλλο βενετσιάνικο στυλ.

Με το Aqua Pool bar Café για καρδιά του εξωστρεφούς χαρακτήρα του, και την DJ να θέτει τον παλμό του καλοκαιρινού fun απ’ τα decks της, αλλά και το Garden Café στον πολύχρωμο, ανθοστόλιστο κήπο του ξενοδοχείου, να δίνει γεύση στη διαμονή, μέσα από τις ευφάνταστες lunch και dinner δημιουργίες του βετεράνου chef Andrea Salomakhin, συνοδεία βελούδινων ήχων και θαλασσινής δροσιάς, το «Grande Albergo delle Rose» ξεδιπλώνει μια σαγηνευτική πρόταση φιλοξενίας, σχεδιασμένη για απαιτητικούς επισκέπτες, που αποζητούν κάτι παραπάνω από μία απλή διαμονή.

Γεωργίου Παπανικολάου 4, 85100 Ρόδος
22410 57700

Ιωσήφ Πρωϊμάκης