Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας περιμένουν στην «Trilogia Plous» 06/06/2022

Λίγα μέτρα από τη μαρίνα της Κασσιόπης και με θέα τη γραμμή όπου ουρανός συναντά τη θάλασσα, το κερκυραϊκό εστιατόριο «Trilogia Plous» μας περιμένει για έναν πλου προς τον ορίζοντα της γεύσης.

banner

Με θέα τη γραμμή όπου ο ουρανός συναντά τη θάλασσα, λίγα μέτρα μόνο από τη μαρίνα της Κασσιόπης, το "Trilogia Plous" μας περιμένει για έναν πλου προς τον ορίζοντα της γεύσης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Κέρκυρας. Φωλιασμένο σε ένα τοπίο φυσικής ομορφιάς, βαμμένο στα πρασινογάλαζα χρώματα του Ιονίου και με βεράντα σχεδιασμένη έτσι ώστε τα τραπέζια να χάνονται στο βαθύ μπλε της θάλασσας, το "Trilogia Plous" μοιάζει με σκηνικό βγαλμένο από τα κινηματογραφικά καρέ της Τσινετσιτά. Κι όμως, είναι τόσο αληθινό όσο και οι γεύσεις του, βασισμένες σε αγνά τοπικά υλικά, αλλά και συνταγές που παντρεύουν την παράδοση με τις μοντέρνες τεχνικές.

Με βάση του τις ελληνικές αναφορές, αλλά και με τις διεθνείς εξελίξεις σταθερά στο ραντάρ του, ο σεφ Χάρης Αλατσίδης γίνεται ξεναγός μας σε μια value for money εμπειρία γαστρονομικής φινέτσας, όπου πιάτα όπως το καρπάτσιο από λαβράκι, με αχινό, μπρικ, χαβιάρι και αφρό από λάιμ, ή τα χτένια με hollandaise σκορδοθύμαρου και παντζάρι, στέκονται δίπλα σε προτάσεις όπως το φιλέτο μπακαλιάρου με σαφράν και πατάτες κονφί, ή το λαβράκι bianco με ντολμάδες ψαριού και θαλασσινή beurre blanc.


 

banner

Τη γευστική εμπειρία ολοκληρώνει η εμπνευσμένη cocktail list, που μεταμορφώνει premium ετικέτες σε σαγηνευτικές μείξεις με εξωτικά στοιχία, ενώ η οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που συνθέτουν τον μωσαϊκό της walk in κάβας, είναι ιδανικοί σύντροφοι στα γαστρονομικά ταξίδια του "Trilogia Plous".


Κασσιόπη, Κέρκυρα, 26630 81589
https://trilogiaplous.com
FB: trilogiacorfu
IG: @trilogia_plous

banner
banner