Το Apollo Travel Group ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό – 500.000 επισκέπτες το 2022 στην Ελλάδα 14/01/2022

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας κατά τη συνάντησή του με τον CEO Βόρειας Ευρώπης του Apollo Travel Group και μέλος του International Board της DER Touristik Leif Vase Larsen και την εμπορική Διευθύντρια Nina Hornewall έκλεισε συμφωνία με στόχο την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού.

banner

Το Apollo Travel Group αποτελεί τον μεγαλύτερο tour operator της Σκανδιναβίας για τους ελληνικούς προορισμούς και προγραμματίζει να φέρει 500.000 επισκέπτες το 2022 στην Ελλάδα, ενώ λειτούργησε πέρυσι ξενοδοχείο στα Σύβοτα και έπειτα από απόφαση της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής έγινε στην Ήπειρο η έναρξη της προετοιμασίας της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας.

Ο κ. Κικίλιας συμφώνησε με τους εκπροσώπους του Apollo να ενισχυθεί από πλευράς Υπουργείου Τουρισμού η προσπάθεια που γίνεται, καθώς ο Όμιλος εγκαινιάζει το Μάιο το νέο του ξενοδοχείο στη Λήμνο που έχει και αυτό την έγκριση της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία των αθλητών της, ενώ ετοιμάζεται νέο ξενοδοχείο στη Ρόδο.

banner

Επιπλέον, επισήμανε ότι ο αθλητικός Τουρισμός έχει μεγάλη δυναμική, λόγω και της παγκόσμιας τάσης των επισκεπτών προς την υγεία και την ευεξία, τα βιωματικά ταξίδια και την επαφή με τη φύση, και η ανάδειξή του αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα του ελληνικού Τουρισμού.

Τέλος, ο κ. Larsen ενημέρωσε τον κ. Κικίλια για το άνοιγμα γραφείου του Apollo στη Γαλλία και συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα για την προσέλκυση Γάλλων τουριστών στην Ελλάδα.

banner
banner