Taste the West στο «Sesa» Sponsored content 08/09/2021

Όταν πρωτοάνοιξε πριν από μερικά χρόνια σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στην παραλία Κανάλι στην Πρέβεζα, το «Sesa Boutique Hotel» του Δημοσθένη Βήχα έκανε αμέσως αισθητή την αγάπη του για την υψηλή την γαστρονομία και δεν είναι τυχαίο ότι σύντομα κατάφερε να φέρει στη Δυτική Ελλάδα ένα από τα πρώτα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και συνεχίζει να τιμάται ανελλιπώς κάθε χρόνο στο θεσμό.

banner

Η μπριγάδα της κουζίνας, με επικεφαλής τον Κώστα Τερζούδη, προτείνει πιάτα με εμφανή στοιχεία ελληνικότητας σε μια σύγχρονη νεοαστική εκδοχή που συνδέεται πάντα με την παράδοση. Πιάτα όπως το λιγκουίνι γαρίδας με bisque αρωματισμένη με βανίλια και το σπαγγέτι με μελιτζάνα, πιπεριά Φλωρίνης, ελιές, φρέσκια ρίγανη και ανθότυρο επιβεβαιώνουν την εμπνευσμένη ανανέωση παραδοσιακών γεύσεων με εκλεκτά υλικά και τοπικό χρώμα. Νέες γεύσεις όπως το καλαμάρι με σπανάκι, chutney μάνγκο, chorizo και butter milk καρύδας ή το λαβράκι chimichurri με σάλτσα πάπρικας, χόρτα εποχής και λαδολέμονο ανοίγουν νέα κοσμοπολίτικα μονοπάτια και κάνουν τα παράλια της Πρέβεζας γαστρονομικό προορισμό.

banner
banner