«Γεωργαλάς»: Τρεις γενιές αφοσίωσης στην ελληνική παράδοση 31/08/2021

Ανανεωμένο επέστρεψε φέτος το φημισμένο οικογενειακό εστιατόριο «Γεωργαλάς», που για άλλη μία χρονιά φέρνει την ελληνική παράδοση σε πρώτο πλάνο, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα της παραλίας Γεωπονικών στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Η αφοσίωση στην πολύ καλή πρώτη ύλη και την προσεκτική ανάδειξή της, η οικογενειακή θέρμη και το φιλικό σέρβις είναι μερικά μόνο από τα βασικά ατού της ομάδας του «Γεωργαλά», που έχει διόλου τυχαία φανατικούς επισκέπτες. Φρέσκα θαλασσινά και μεγάλα ψάρια πρωταγωνιστούν στη σχάρα και το τηγάνι, ενώ ζουμερά κρεατικά, όπως το μοσχαρίσιο rib eye, ή το διάσημο, πληθωρικό μπιφτέκι του «Γεωργαλά» συμπληρώνουν το μενού για τους απαιτητικούς κρεατοφάγους της παρέας. Σπεσιαλιτέ του σεφ Ηλία Κίτσιου και της ομάδας του, όπως το καλαμάρι γεμιστό με λεμονάτο ριζότο, το σεβίτσε από φρέσκο ψάρι ημέρας, καθώς και τα ταρτάρ θαλασσινών, ανεβάζουν τον γευστικό πήχη, συνοδεία μεγάλης λίστας κρασιών, αλλά και σημαντικής ποικιλίας ελληνικών αποσταγμάτων.

banner

Chef’s Tip: «Δοκιμάστε πιάτα που ανανεώνουν τη θαλασσινή μαγειρική, όπως το ταμπουλέ με κινόα, τόνο και ντρέσινγκ ντομάτας, τα ταρτάκια θαλασσινών και το τραχανότο οστρακοειδών».

Παραλία Γεωπονικών, Νέα Καλλικράτεια, 2399035001-3, hotelgeorgalas.gr

banner
banner
banner