Φέτος, η πυξίδα του καλοκαιρινού fun δείχνει… Mare West Sponsored content 19/07/2021

Ωραία ιδέα το θερινό σινεμά για ένα οικογενειακό βράδι καλοκαιριού στην πόλη, ακόμη καλύτερο όμως το θερινό σινεμά συνδυασμένο με μια απόδραση από την πόλη, ιδίως όταν η απόδραση αυτή οδηγεί σε έναν απόλυτο προορισμό καλοκαιρινού fun, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα! Αυτό προσφέρει το Πάρκο Δραστηριοτήτων κι Αναψυχής του εμπορικού πάρκου Mare West στην Κόρινθο, που έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του, υποδεχόμενό μας για μια σειρά από εκδηλώσεις και προτάσεις διασκέδασης, κάνοντας τους χώρους του το πιο fun σημείο συνάντησης για την ασφαλή και ξέγνοιαστη χαλάρωση του καλοκαιριού.
Όσο λοιπόν το καλοκαίρι μας κρατάει στην πόλη, το Mare West, μια ώρα μόλις μακριά από την Αθήνα, είναι το ιδανικό σκηνικό για ασφαλείς ανάσες αναζωογόνησης και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν κάλλιστα και με τα πολλά αρχαιολογικά, φυσιολατρικά και παραθαλάσσια spot της ευρύτερης περιοχής φτιάχνοντας ένα πλήρες πρόγραμμα εκδρομής. Ή μάλλον περισσότερων από μία εκδρομές, αν λάβουμε υπόψη το πλούσιο πρόγραμμά του.

banner

Ξεκινώντας με το καθιερωμένο ραντεβού για θερινό σινεμά, που φέρνει στην οθόνη αγαπημένους ήρωες των παιδιών για να τους διασκεδάσουν και να τους ταξιδέψουν σε μαγευτικές περιπέτειες (κάθε Σάββατο στις 20.30), το πρόγραμμα περιλαμβάνει κι ένα σωρό άλλες συναρπαστικές δραστηριότητες. 

O μαγικός κόσμος των παραμυθιών, αλλά και οι εκπαιδευτικές δράσεις για το περιβάλλον βρίσκουν κι αυτά τη θέση τους στις δραστηριότητες του Πάρκου Δραστηριοτήτων κι Αναψυχής του Mare West. Συγκεκριμένα, τις Παρασκευές 23 Ιουλίου και 6 Αυγούστου η δημιουργική ανάγνωση αγαπημένων ιστοριών θα ζωντανέψει τη φαντασία των μικρών επισκεπτών, ενώ στις 30 Ιουλίου και 13 Αυγούστου, δράσεις που θα δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στην κηπουρική, γίνονται η αφορμή για να ξεδιπλωθεί η αξία του πρασίνου στον πλανήτη και οι αρετές της αναδάσωσης και της μεταφύτευσης.

banner

Φυσικά, όσο οι μικροί επισκέπτες διασκεδάζουν δημιουργικά, οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα αμέτρητα brands του εμπορικού πάρκου του Mare West, συνθέτοντας τον απόλυτο συνδυασμό απόδρασης, σε έναν χώρο όπου η πλήρης τήρηση των μέτρων ασφαλείας εγγυάται την ξέγνοιαστη διασκέδαση και τις απολαυστικές βόλτες. Κι όσο για το φινάλε; Περιμένετε να δείτε τα χρώματα που παίρνει ο Κορινθιακός όταν ο ήλιος βασιλεύει στην αγκαλιά του, και τραβήξτε τη φωτογραφία που θα σφραγίσει τις καλύτερες καλοκαιρινές σας αποδράσεις, μια ανάσα από την πόλη!

Πληροφορίες για το εμπορικό πάρκο Mare West


Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών


Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00


Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00


Parking: 800 δωρεάν θέσεις Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής: 7000τ.μ. με πίστα skateboard, pumptrack, τοίχο αναρρίχησης, χώρο πικ-νικ, υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων και ποδηλατόδρομο


Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα


Parking ποδηλάτων


Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα με Αναπηρία

banner
banner