Ταξιδεύουμε υπεύθυνα με ANEK LINES: Εκπτώσεις και προνομιακά πακέτα ανοίγουν δρόμο προς την υπέροχη Κρήτη! Sponsored content 13/07/2021

Με πλώρη το μέλλον ταξιδεύει για πάνω από πενήντα χρόνια η ANEK LINES, η πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία λαϊκής βάσης, που πλέον αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες και σύγχρονες της Ευρώπης, έχοντας στο αίμα της το ισχυρό προσόν της φιλοξενίας και την άκαμπτη πρόθεση να πρωτοστατεί σε κάθε νέα ανάγκη που προκύπτει, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα και στην πρόκληση της πανδημίας.

banner

Με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και προτεραιότητα την διασφάλιση της υγείας τόσο των επιβατών όσο και των εκατοντάδων εργαζομένων της, η ANEK LINES ακολουθεί με τρόπο υποδειγματικό τα μέτρα προστασίας (με την πιστοποίηση «Biosafety Trust» από τον Ιταλικό Νηογνώμονα), ενώ σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, έχει αναπτύξει δομημένες διαδικασίες και έχει λάβει επιπρόσθετα μέτρα εντός των Πλοίων και των Πρακτορείων της.

Με αυτόν τον τρόπο, το ταξίδι γίνεται ξανά απόλαυση χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ με τις εκπτώσεις και τα προνομιακά πακέτα που σταθερά προωθεί η εταιρεία, στηρίζει το δικαίωμα στις διακοπές ακόμη και σε περιπτώσεις που το budget είναι μετρημένο. Το πλοίο σαλπάρει για όλους.

Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί στην πανέμορφη Κρήτη, την πατρίδα της ANEK LINES, έχουν την τιμητική τους με ελκυστικές προσφορές να «τρέχουν»: είτε προς Χανιά είτε προς Ηράκλειο, το ένα άτομο σε οικονομική θέση με ΙΧ επιβιβάζεται από 78€, επίσης ισχύει 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε τετράκλινη καμπίνα, ενώ ειδικές τιμές εφαρμόζονται για τρίτεκνους, πολύτεκνους, φοιτητές. Επιπλέον παρέχεται 30% έκπτωση στις καμπίνες και στα ΙΧ οχήματα στα ημερήσια δρομολόγια.

banner

Ωστόσο, ουδέποτε γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας, καθώς μετά την επιβίβασή σας, το αίσθημα της κρητικής ζεστασιάς είναι «παρών», από το πρώτο χαμόγελο του προσωπικού μέχρι στους σύγχρονους και φιλόξενους κοινόχρηστους χώρους των πλοίων της – γιατί οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.

Aπολαύστε το ταξίδι σας, στις ευρύχωρες καμπίνες, στα άνετα σαλόνια και καφέ, δοκιμάστε τις εκλεκτές γεύσεις στα «πλωτά» εστιατόρια καθώς με την αυθεντική κρητική νοστιμιά τους παίρνετε το βάπτισμα του πυρός από τον προικισμένο τόπο. Η μεγάλη ποικιλία επιλογών στα Self Servce Restaurant ή στα Α la cart restaurant ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα, γευστικές προτάσεις που σε ταξιδεύουν και προσφέρουν μια μοναδική «εν πλω» γαστρονομική εμπειρία δοκιμάζοντας νόστιμα πιάτα με εξαιρετικές κρητικές και μεσογειακές γεύσεις, πάντα με την διακριτή υπογραφή της ΑΝEΚ LINES.

Καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού σας, μπορείτε να σερφάρετε με το αναβαθμισμένο WiFi On Board με γρήγορη πλοήγηση σε όλους τους χώρους του πλοίου με πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Η ANEK LINES ενθαρρύνει την αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket), τόσο για λόγους επιπλέον προστασίας από την πανδημία όσο και για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για τα δρομολόγια, τα προνομιακά πακέτα και τις νέες ανακοινώσεις της εταιρίας.

Επιβραβεύει τα μέλη του προγράμματος ΑΝΕΚ Smart Bonus για την σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές.

Η ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της να λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στο επιβατηγό κοινό, συνεχίζει να σας ταξιδεύει σε προορισμούς στην Κρήτη το Αιγαίο και την Αδριατική, δείχνοντας στην πράξη το ενδιαφέρον και τη φροντίδα της για όλους εκείνους που επιλέγουν να ταξιδέψουν με τα Πλοία του στόλου της.

Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα ταξίδια του καλοκαιριού, με τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES!

Τα δρομολόγια Πειραιάς – Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εκπτώσεις και πακέτα προσφορών της ANEK LINES επισκεφθείτε  το www.anek.gr ή καλέστε στο τηλ. 210 4197400.

ANEK LINES: Ταξιδεύουμε υπεύθυνα!
#TravelResponsibly

banner
banner