Ανανεωμένο επιστρέφει το «El Resto» στο Πήλιο 09/06/2021

To «El Resto bar» υποδέχεται για δεύτερη συνεχομένη χρόνια τον ταλαντούχο chef Κίμωνα Λιγδά που, με μεγάλη διεθνή εμπειρία («La maison De Boef» / 1* Michelin, «Rouges Tomates» / 1* Michelin , «Le Chalet dela Foret» / 2* Michelin) και σημαντική πορεία στην Ελλάδα («2 ΜΑΖΙ», «Clap the restaurant»), σχεδιάζει ένα μενού ελληνικό, αλλά και με επιρροές από όλο τον κόσμο, για τη νέα σεζόν του «El Resto» στο Πήλιο.

banner

Εστιατόριο του «Agapitos Villas & Guesthouses», που έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του για το καλοκαίρι, με εντυπωσιακή θέα και σε απόσταση αναπνοής από τις παραλίες παπά-νερό, Αη-Γιάννη και Νταμουχάρης, το «El Resto» φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς.

Το μενού, που θα ανανεώνεται και θα αλλάζει ανάλογα με τις πρώτες ύλες διαθέσιμες στην τοπική αγορά, συμπληρώνεται φυσικά από μια μεγάλη και ανανεωμένη λίστα κρασιών, με προσεκτικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα.

banner