Μια νέα «Σελήνη» υψώνεται στη Σαντορίνη 29/05/2021

Έχοντας μεταφερθεί στον νέο, άκρως ατμοσφαιρικό χώρο του στα Φηρά ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, η «Σελήνη» του Γιώργου Χατζηγιαννάκη ετοιμάζεται για τη νέα φάση της, με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι.

banner

Το πέρασμα του πολυβραβευμένου σεφ στην κουζίνα ενός από τα πιο επιδραστικά σημεία αναφοράς του γαστρονομικού χάρτη της Ελλάδας, χαρακτηρίζεται εύλογα ως μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συνεργασίες της χρονιάς, η αναμονή όμως σύντομα θα λάβει τέλος, αφού η νέα «Σελήνη» στρώνει τραπέζι την 1η Ιουνίου.

«Το 2021 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το εστιατόριο» σημειώνει ο σεφ, που αναλαμβάνοντάς το με την ομάδα του φιλοδοξεί να προσθέσει «τις πινελιές που εκφράζουν τη δική μου μαγειρική φιλοσοφία, υφαίνοντας έτσι ένα πολυπολιτισμικό καμβά- ένα ισχυρό και ανθεκτικό ύφασμα, σφιχτά υφασμένο για να αντέχει στο χρόνο και δίνει πεδίο έκφρασης στους νεότερους μάγειρες της ομάδας μου».

banner

Πλάι του, ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης αναλαμβάνει την κάβα του «Σελήνη» έχοντας σχεδιάσει μια εξαιρετική wine list, wine pairings και ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα wine tastings που, συνθηκών επιτρέποντων, θα πραγματοποιούνται στις Antique Wine Caves, δίνοντας στους φιλοξενούμενους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά κρασιά σε ποτήρι, με τη χρήση Coravin.

Ιωσήφ Πρωϊμάκης