Ανανέωση με δυνατές (γαστρο)συνεργασίες στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli 22/04/2021

Μπροστά σε μια νέα καλοκαιρινή εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, αναμένεται να βρεθούν όσοι επισκεφτούν το 5 αστέρων και βραβευμένο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, το οποίο φέτος επανασυστήνεται, εξελίσσοντας ακόμη παραπάνω το lifestyle concept που έχει εισάγει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, το ξενοδοχείο προχωράει σε μία σημαντική ανανέωση σχετικά με τη γαστρονομική του προοπτική, καθώς ξεκινά τη συνεργασία με τον Απόστολο Τραστέλη, ιδιοκτήτη των εστιατορίων «Σπονδή», «Funga» και «Hytra», δημιουργώντας μια εντελώς νέα γευστική εμπειρία.

banner

Η ανανέωση των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου έγινε από το γραφείο Elastic, το οποίο έρχεται να επαναπροσδιορίσει το προϊόν, συνδυάζοντας την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια με την απλότητα. Ο ανακαινισμένος χώρος φέρνει μια νέα εμπειρία με μοναδικά διαδραστικά στοιχεία, όπου σε συνδυασμό με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες θα δημιουργήσει στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες.

Επισφράγιση όλων των παραπάνω, αποτελεί η ανάληψη των καθηκόντων του γενικού διευθυντή από τον έμπειρο κ. Σωτήρη Ανανιάδη, ο οποίος έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία σε διεθνή τουριστικά projects σe Γαλλία, Μαλβίδες, Μπαχρέιν, Λίβανο, Ιαπωνία και Ντουμπάι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δημήτρης Σταθόπουλος