Ένα online φεστιβάλ yoga για μια διαφορετική 28η Οκτωβρίου 26/10/2020

Η ομάδα του γνωστού Yoga και Pilates Studio Νους Υγιής εν Σώματι Υγειί (NYSY) Studios οργανώνει ένα free, online, εορταστικό all-inclusive φεστιβάλ με πρακτικές για το σώμα και τον παλμό του «Ναι», στις 28 Οκτωβρίου, την ημέρα που ειπώθηκε το ιστορικό «Όχι».

Στη δύσκολη εποχή μας η δύναμη και η προθυμία να λέμε «όχι» είναι εξίσου σημαντική, με το να λέμε ναι στη ζωή. Για την ομάδα του NYSY το «Όχι» θέτει πλαίσια και όρια, βάζει τις βάσεις για ξεκάθαρες σχέσεις, διαμορφώνει την πραγματικότητα, δίνει νόημα και κατεύθυνση στις διάφορες επιλογές της ζωής. Ταυτόχρονα όμως καλούμαστε και να αποδεχόμαστε τις προκλήσεις. Άλλωστε, στη φιλοσοφία της Tantra και της Abbhaya Yoga δίνεται ακριβώς έμφαση στην ικανότητα να λέμε ναι στη ζωή, ναι στην ετοιμότητα και στο άνοιγμα της καρδιάς μας. Η στάση ζωής του «Ναι» αντανακλά μια ανοιχτή κατάσταση ύπαρξης, χωρίς φόβο για αποτυχία, και με την ετοιμότητα να δούμε σε κάθε στιγμή και σε κάθε γεγονός της ζωής, μια ευκαιρία για κάτι καινούριο. Ακόμη και σε δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς, όπως αυτούς του Covid, έχουμε την επιλογή και την ευκαιρία να παραμείνουμε ήρεμοι, δίχως φόβο, ανοιχτοί και καινοτόμοι.

Στο October Fest του μας προσκαλεί λοιπόν το NYSY Studios την 28η Οκτωβρίου, για να συναντηθούμε με αφάλεια, κρατώντας έτσι κι αλλιώς τις απαραίτητες ψηφιακές αποστάσεις και να απολαύσουμε μια ημέρα γεμάτη με δωρεάν τάξεις. Τα ωριαία ψηφιακά sessions περιλαμβάνουν yoga, pilates, διαλογισμό, ψυχολογία, πρακτική pranayama, ενώ δεν λείπει το απαραίτητο χιούμορ.

Το σώμα μας αξίζει όλη αυτήν την κίνηση, το μυαλό μας αξίζει ένα διάλειμμα από τα μικρά κουτιά των φόβων και των περιορισμών. Η γιορτή ξεκινά από τη χαρά της καρδιάς που ζει την πραγματικότητα με έναν ανοιχτό, ελεύθερο, θαρραλέο και γεμάτο αγάπη τρόπο! Γιατί όχι;

28 Οκτωβρίου 2020 | Συμμετοχή δωρεάν | Εγγραφή εδώ  ή στέλνοντας ενα e-mail στο: [email protected] για να σας στείλουν το zoom link