Με σπέσιαλ πακέτα καλοσωρίζουν τον Σεπτέμβρη τα «6 Κλειδιά» της Αφήσσου 26/08/2020

Ο Σεπτέμβρης μπορεί να μας χτυπάει σιγά σιγά την πόρτα, όμως μια απόδραση στο Πήλιο μπορεί να γίνει το ιδανικό αντίδοτο. Αφορμή τα ειδικά φθινοπωρινά πακέτα που ετοίμασαν τα «6 κλειδιά», το σοφιστικέ boutique καταφύγιο στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου, εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο και φυσικά τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Την περίοδο 6-11 Σεπτέμβρη 2020 και για διαμονή από Κυριακή μέχρι Πέμπτη, το ξενοδοχείο δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη περάσει ένα τριήμερο στο κατάλυμα στην τιμή των δύο βραδιών. Για την περίοδο 13-27 Σεπτέμβρη 2020 για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη το κόστος ανά διανυκτέρευση με πρωινό για δύο άτομα θα είναι € 130-140 για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις έναντι των αρχικών τιμών € 180-190.

Με βάση τις πλήρως αναδιαμορφωμένες εγκαταστάσεις ενός παλιού καρνάγιου πάνω στη θάλασσα, τα «6 κλειδιά» διακρίνονται και την υψηλή αισθητική και ένα σύνολο παροχών που τουλάχιστον σε ανάλογο boutique πακέτο έλειπε από το παραλιακό Πήλιο. Τα διακοσμημένα σε classy ρομαντικό ύφος δωμάτια του ξενοδοχείου, άνετα και ατμοσφαιρικά, βγάζουν σε πριβέ βεράντα-αυλή και από εκεί κατευθείαν στη θάλασσα για την πρώτη βουτιά της ημέρας.

Σημείο αναφοράς το εστιατόριο «6 Κλειδιά» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2020) κατάλληλο για το απαραίτητο pit stop μετά την βουτιά στα γαλάζια νερά της παραλίας αλλά και για ρομαντικό κρησφύγετο τα βράδια όταν βγει το φεγγάρι. Με πρώτες ύλες μικρών παραγωγών, από την Κρήτη μέχρι και την Μακεδονία, το μενού περιλαμβάνει αγαπημένες συνταγές της παράδοσης αλλά με ευρηματικές πινελιές ανανέωσης. Η chef de cuisine Αντωνία Κονόμη, πάντα σε συνεργασία με τον Γιάννη Μπαξεβάνη, εξερευνά εμπνευσμένες δημιουργίες σε άλλους γευστικούς ορίζοντες.