Εξωτισμός της διπλανής πόρτας στο «Metochi Beach Στροφείο» της Εύβοιας Updated 15/06/2021

Ένα από εκείνα τα μέρη που όσο νομίζουμε ότι τα ξέρουμε, τόσο βρίσκουν τρόπους να μας εκπλήσσουν με ανατρεπτικές ανακαλύψεις, η Εύβοια είναι ένα από τα δυνατά φαβορί του φετινού καλοκαιριού, με τις γοητευτικές παραλίες της να έχουν στα ατού τους την ικανότητά τους να αποφεύγουν την μαζικοποίηση, παραμένοντας άμεσα προσβάσιμες με την άνεση του αυτοκινήτου μας.

banner

Μια απ’ αυτές, ονοματισμένη από το ήσυχο, γραφικό χωριό που την απολαμβάνει, η παραλία Μετόχι καμαρώνει για την φαρδιά, άνετη παραλία της, στρωμένη με όμορφο βότσαλο που αστράφτει απ’ τον ήλιο σε μόλις 9 χλμ απόσταση από την παραλία Χιλιαδού και 26 χλμ από την Κύμη.

Εκεί, η ανατρεπτική καντίνα «Metochi Beach Στροφείο» (6976409393) έχει στήσει ένα εξωτικό σκηνικό, με τις budget friendly προτάσεις της να αποτελούν ένα μόνο από τα πολλά της θέλγητρα. Νόστιμα cocktails, παγωμένα prosecco και προσεγμένα snacks, παρέα με όλων των ειδών τα μοσχομυριστά ροφήματα, σερβίρονται σ' ένα τοπίο αγκαλιασμένο απ' το γαλάζιο, δίνοντας μια εναλλακτική τροπή στο φετινό μας beach life, σε ένα funky σκηνικό ιδανικό για χαλάρωση, χωρίς δυνατές μουσικές και πολυκοσμία.

banner
banner
banner