Δυο νέα γευστικά hot spots στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης 19/07/2020

Είναι το σήμα κατατεθέν. Είναι η γεύση της πόλης σε μια εικόνα. Είναι αυτή η μαγική γραμμή που ενώνει το μεσαιωνικό Λευκό Πύργο, με το σύγχρονο Μέγαρο Μουσικής. Είναι οι ρομαντικές βόλτες, εφήβων αλλά και όψιμων ερώτων, οι σκεϊτάδες, τα ηλιοβασιλέματα στον Όλυμπο, η θέα της στροφή της Νέας Μηχανιώνας. Είναι φυσικά και το εμβληματικό Makedonia Palace, με το μοντερνισμό του να κλείνει το μάτι στο μέλλον μιας πόλης καινούριας όσο και παλιάς. Είναι ο λατρεμένος μας πεζόδρομος της νέας Παραλίας.

Εδώ, σ’ αυτό το πολύβουο σημείο που συναντιούνται, ποδηλάτες και αθλητές, γοητευτικές Θεσσαλονικιές, έφηβοι όλο νεύρο και γκουρμέ βορειοελλαδίτες, ξεκίνησαν ήδη τη λειτουργία τους δύο μοντέρνας αισθητικής γυάλινα περίπτερα, με τα έξυπνα ονόματα Sweetheart και Heartbeat.

Το πρώτο, όπως μαρτυρεί και το όνομά του, είναι γεμάτο με παγωτά, καφέδες και γλυκίσματα. Στο Sweetheart, στον Κήπο Απογευματινού ήλιου, στο ύψος του Makedonia Palace, γίνονται εκρήξεις γλυκών γεύσεων. Πρωταγωνιστής τα παγωτά της εταιρείας Kayak, με 18 διαφορετικές γεύσεις δροσιάς, συντροφεύουν κάθε βόλτα σας στη παραλία, μαζί με καφέ, βάφλες και ντόνατς. Στο Heartbeat, στον Kήπο των Ρόδων, στο ύψος της Μπότσαρη, πέρα από τα παγωτά Kayak και τις βάφλες, μπορείτε να απολαύσετε μικρογεύματα όπως hot dog και σαλάτες, στο χέρι ή στο σαλόνι του περιπτέρου, σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο τριαντάφυλλα.

Δημήτρης Σταθόπουλος