Οι φετινές διακοπές σε νησί δε θέλουν κόπο, θέλουν app! Sponsored content 20/07/2020

Το καλοκαίρι βρίσκεται στην αιχμή του, τα σχέδια των διακοπών οριστικοποιούνται και οι παρέες είναι έτοιμες να ξεχυθούν στα νησιά, αναζητώντας καινούργιες εικόνες και εμπειρίες. Κάθε ταξίδι όμως χρειάζεται την προετοιμασία του: κράτηση εισιτηρίων, υπολογισμός δρομολογίων για island hopping και, πρώτα απ’ όλα, η συνεννόηση με όλη την παρέα, είναι από τα αναγκαία κακά που προηγούνται της θερινής ανεμελιάς. Όλοι τα περνάμε κάθε χρόνο και πάντα ξενερώνουμε πριν ακόμα πατήσουμε πόδι στο λιμάνι. Υπάρχει τελικά τρόπος να γίνει το ταξίδι πιο ανέμελο μόνο με ένα κλικ;

Το Nisea έρχεται στα κινητα (IOS & Android) για να δώσει τη λύση και να πετάξει το περιττό άγχος που καμία θέση δεν έχει στις βαλίτσες και τις τσάντες θαλάσσης. Πρόκειται για το απαραίτητο mobile app για το κινητό κάθε ταξιδιώτη, μέσα από το οποίο μπορεί να βρει τα δρομολόγια πλοίων για όλη την Ελλάδα, χωρίς να ανησυχεί για το αν μένει εκτός κάποιο λιμάνι ή ακτοπλοϊκή εταιρεία. Κρατήσεις, προγραμματισμοί και αποθήκευση των εισιτηρίων, γίνονται πιο απλά μόνο με ένα κλικ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να περαστούν τόσο οι loyalty cards των καραβιών όσο και οι εκάστοτε εκπτώσεις/προσφορές κάθε εταιρίας. Πλέον, λόγω των συνθηκών, εμφανίζονται εκτός από τις αεροπορικές θέσεις και τις καμπίνες και οι διαθέσιμες εξωτερικές θέσεις των πλοίων, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Η εφαρμογή είναι ο πιο εξελιγμένος σύντροφος κάθε island hopper, αφού χάρη στη δυνατότητα συνδυασμού λιμανιών, μπορεί να βρει όλα τα δυνατά δρομολόγια με μία μόνο αναζήτηση, να στείλει τις προτάσεις στους φίλους του (τέρμα οι ασυνεννοησίες και τα logistics με βελάκια στους χάρτες και κομπιουτεράκια) και φυσικά να κάνει επιτόπου την κράτησή του.

Επιπλέον, η υπηρεσία συνεχίζεται on board, αφού ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύει το εισιτήριό του μέσα στην εφαρμογή για να αποφεύγει περιττές εκτυπώσεις και επισκέψεις σε πρακτορεία - αν για κάποιο λόγο το πλοίο δέχεται μόνο έντυπα εισιτήρια, θα το γνωρίζει μέσω του app. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ζωντανές ενημερώσεις και pop up ειδοποιήσεις για το δρομολόγιο του πλοίου εμφανίζονται στο κινητό, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες και απαντήσεις στα συνήθη ερωτήματα, όπως «σε πόση ώρα φτάνουμε» και «ποιο είναι εκείνο το νησί απέναντι» (εκτιμώμενη ώρα άφιξης, live tracking και ενημέρωση καθυστερήσεων στην αναχώρηση ή την άφιξη).

Τέλος, το σημαντικότερο στοιχείο για ήρεμες και χαλαρές διακοπές είναι η ασφάλεια: μέσα από ένα απλό αίτημα υποστήριξης κράτησης μέσα από την εφαρμογή, το Nisea θα αναλάβει να επιλύσει κάθε πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την μετακίνηση στο ταξίδι αλλά και θα καλέσει τον ταξιδιώτη στο τηλέφωνο, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχεί για μονάδες σε μια απομακρυσμένη παραλία!

Κατέβασε το app εύκολα εδώ.